Stacaravan outlet

Bij de Bergjes Chalets & Caravans beschikken we over het grootste aanbod aan stacaravans van geheel Europa. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte stacaravans aan die zowel te koop als te huur zijn. Daarnaast hebben wij een speciale stacaravan outlet, waar al onze modellen staan die in de aanbieding zijn. Deze stacaravan outlet modellen zijn allemaal op voorraad en kunnen wij dus meteen aan u leveren.

Stacaravan outlet

Outlet stacaravans aanbod op onze website

Op onze website staat het gehele aanbod aan stacaravans. Hier staan ook onze outlet modellen tussen. U kunt de stacaravan outlet modellen herkennen aan het label ‘outlet’. Daarnaast beschikken wij over een speciale outlet pagina waar enkel alle modellen stacaravans en chalets staan vermeld. Indien u een geschikte stacaravan in onze outlet heeft gevonden, kunt u meteen uw gegevens noteren. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om het traject af te handelen.

Al onze stacaravan outlet modellen zijn te bezichtigen op ons showterrein, u heeft dus ook de mogelijkheid om de outlet modellen van de stacaravans eerst te bekijken.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links