Stacaravan aan zee

Bent u op zoek naar een stacaravan aan zee? Bij De Bergjes heeft u de grootste keuze aan stacaravans, zowel nieuwe stacaravans als tweedehands stacaravans. Wij hebben een showterrein van 22.000 m² waar u stacaravans vindt van bekende merken waaronder Europa, Willerby, Berghome, Bergline, Bluebird en Everest. Bij de Bergjes kunt u een stacaravan kopen die volledig aansluit op uw wensen. Kies voor een standaard model of laat het exterieur en het interieur van een stacaravan volledig naar eigen wens samenstellen. Stacaravans zijn verkrijgbaar in elke prijsklassen. Heeft u een beperkt budget? Dan hebben wij een groot aanbod goedkope stacaravans.

Stacaravan aan zee kopen

Wilt u op mooie zomerdagen genieten aan het strand, of op minder mooie dagen lekker uitwaaien aan de kust? Dan is een stacaravan aan zee echt iets voor u. Ga voor een stacaravan in zeeland, of op een andere plek in Nederland dichtbij de kust. Maar ook op andere plekken in Europa kunt u een stacaravan door ons laten plaatsen. Uiteraard is het in het buitenland ook mogelijk om een stacaravan aan zee te plaatsen. Ga bijvoorbeeld voor een stacaravan aan zee in Zuid-Frankrijk of een andere bestemming aan de middellande zee. De Bergjes hebben de mogelijkheid om op een groot aantal campings in Europa stacaravans te plaatsen.

Het kopen van een stacaravan aan de kust

Tijdens uw oriëntatiefase naar een nieuwe stacaravan helpen onze adviseurs u graag met het zoeken naar de nieuwe stacaravan die bij uw wensen past. Onze adviseurs begeleiden u vervolgens ook in het bepalen van de extra opties voor uw stacaravan. Bij de Bergjes vinden wij het belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe stacaravan. U kunt uw stacaravan zo luxe maken als u zelf wilt. Bij de Bergjes is alles mogelijk! Bekijk het aanbod stacaravans waar u alle foto’s kunt bekijken en de bijbehorende specificaties. Uiteraard verzorgen we bij de Bergjes ook het transport van de stacaravan naar de bestemming. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en de plaatsing.

Het kopen van een stacaravan begint bij de Bergjes

Een stacaravan kopen is een grote stap, en dat begrijpen wij. De Bergjes verzekeren u van kwaliteit en zekerheid. Bij ons wordt u het gehele traject begeleid, van aankoop tot plaatsing. Wij vinden het belangrijk dat u een tweede droomhuis bij ons kunt vinden en daarom bieden wij u ontelbare uitbreidingsopties. Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze adviseurs.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links