Uw chalet op maat in 5 stappen

Bij De Bergjes Chalets & Caravans kunt u helemaal naar wens uw eigen unieke chalet op maat samenstellen. Omdat we in eigen fabriek maatwerk bouwen kunt u kiezen uit oneidig veel mogelijkheden. U gaat samen met onze ontwerper uw wensen in kaart brengen om deze vervolgens te vertalen naar een ontwerp voor uw chalet. Om u volledig thuis te voelen in uw chalet, kunt u van binnen en van buiten alle materialen en kleuren samenstellen.

Welk model chalet u ook kiest, ze zijn allemaal als dubbel chalet of als l-chalet uit te voeren. Staat ruimte in een chalet voor u centraal, dan is een twin chalet of l-chalet dé uitkomst. Geniet met een chalet van De Bergjes van het luxe comfort dat ook voor thuis een voorwaarde is. Een chalet bouwen is in dit geval de perfecte oplossing.

1. Kies uw gewenste stijl/model

- Elk nieuw chalet is volledig maatwerk. Om de keuze voor u makkelijker te maken, hebben wij voor u al verschillende basismodellen samengesteld: Op basis van uw wensen kunt u hier het voor u geschikte model kiezen.
Het is ook mogelijk om vanaf het begin uw wensen te verwerken in een uniek chalet voor u op maat.
- Na de keuze van het model kunt u het chalet nog helemaal veranderen en aanpassen naar uw gewenste indeling, kleur en materiaalsamenstelling. Onze ontwerper begeleidt u van begin tot eind naar een persoonlijk ontwerp voor uw chalet.

Chalet op maat

2. Uw ontwerp op maat

- Met begeleiding van een ontwerper worden uw wensen in kaart gebracht. Samen gaan we opzoek naar een fijne indeling en leefruimte die het best bij u past.
- Van schets tot gedetailleerde tekening brengen we stap voor stap uw ontwerp in beeld.
- Met behulp van 2D en 3D tekeningen worden uw wensen samen besproken tot u helemaal tevreden bent met het ontwerp, speciaal voor u op maat gemaakt.

3. Kleur en materiaal

- De afwerking van gordijnen, binnenwanden, vloer, keuken en kasten zijn volledig naar eigen wens in te richten. U kunt uw eigen sfeerconcept bepalen door een uitgebreide keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen.
- U kunt in onze materialenruimte alle mogelijke opties naast elkaar leggen om een mooie eenheid te creëren in uw chalet.

4. Bouwproces

- Alle belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet zijn uitgebreid besproken en worden overgedragen aan de bouw. In eigen fabriek gaan wij met uw uniek ontwerp aan de slag om te werken naar een mooi afgewerkt eindresultaat.
- Tijdens dit bouwproces nodigen wij u graag uit om de vorderingen te komen bekijken, zodat u volledig betrokken bent bij het gehele proces.

5. Transport

- Uw chalet is afgewerkt tot in detail en klaar voor transport naar uw locatie. Wij verzorgen voor u de volledige begeleiding van transport, plaatsen en stellen.
- Na plaatsing kunt u gaan genieten van uw droomchalet.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links