Grootste aanbod van Europa

Kwaliteit staat bij de Bergjes sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen werd enkele jaren geleden een nieuwe chaletfabriek geopend. Dankzij het individuele productieproces is het bij De Bergjes mogelijk alle wensen van klanten te verwerken in de chalets.

Momenteel is De Bergjes de grootste aanbieder van chalets en stacaravans in Europa. Zij heeft het grootste aanbod in gebruikte en nieuwe chalets en stacaravans, adviseert klanten bij de aankoop en heeft goede contacten met recreatieparken. De Bergjes beschikt over eigen transportmiddelen en professionele apparatuur, waardoor het transport, plaatsen en stellen van uw recreatieverblijf op de meest professionele wijze zal gebeuren. Ook de nazorg ligt bij De Bergjes in goede handen. Wanneer u bij De Bergjes een chalet of stacaravan aanschaft, krijgt u een 'totaalpakket' waarbij u kunt vertrouwen op de deskundigheid van het verkopend personeel, technische ondersteuning en jarenlange ervaring.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links