Over ons

Al meer dan 45 jaar is De Bergjes Chalets & Caravans B.V. toonaangevend binnen de caravanbranche. De Bergjes heeft het grootste aanbod aan stacaravans en chalets van Europa. U heeft de mogelijk om zowel chalets en stacaravans te kopen als te huren. 45 jaar geleden werd De Bergjes in Den Haag opgericht door de twee broers van den Berg. De benaming 'De bergjes" werd vaak zinspelend genoemd bij onze zoektocht naar een recreatieverblijf. Hierop is besloten om het bedrijf deze naam te geven.

Tien jaar later werd het bedrijf verplaatst naar Limburg, naar Heibloem om precies te zijn. Na enkele jaren werd het bedrijf overgedragen van vader op zoon. De persoonlijke inbreng en creativiteit van Johan van den Berg is de kracht geweest van de enorme groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt.

Nu wordt het bedrijf niet alleen meer gerund door Johan van den Berg, ook zijn zoon Hans is inmiddels al jaren werkzaam bij De Bergjes. Hans heeft de passie voor de branche duidelijk overgenomen en brengt enthousiasme en een verfrissende visie mee binnen het bedrijf.

 

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links