Stacaravan kopen

Een stacaravan kopen bij De Bergjes is een slimme keus. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn de grootste leverancier van stacaravans van Europa met meer dan 45 jaar kennis en ervaring. In onze showroom vindt u meer dan 80 verschillende type stacaravans, maar u kunt het aanbod ook online bekijken. Bij ons kunt u een houten stacaravan kopen. Wilt u een grote of een kleine stacaravan? Naast onze basismodellen kunt u bij ons ook een luxe stacaravan kopen. De Bergjes is leverancier van de meest bekende stacaravan merken, waaronder de zeer gerenommeerde merken Willerby, Europa, Berghome, Bergline, Everest en Bluebird.

Kopen van een stacaravan bij Bergjes

Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? in ons assortiment vindt u veel soorten stacaravans. Een goedkope stacaravan kopen behoort tot de opties, maar u kunt bij ons ook een luxe stacaravan kopen. Met het kopen van een stacaravan helpen wij u graag. Als u de juiste stacaravan uitgezocht heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het transporteren en plaatsen van stacaravans. Zo kunt u zorgeloos een stacaravan kopen en binnen een aantal weken ontspannen op uw favoriete vakantiebestemming. Wij plaatsen de stacaravan zelfs in een groot deel van Europa en natuurlijk door heel Nederland. Wilt u een stacaravan in de Veluwe? Of liever een stacaravan in Brabant? Op elke plek in Nederland kunt u bij ons een stacaravan laten plaatsen. Een tweede huis op een bijzondere plek, wie wil dat nou niet?

Tweedehands stacaravan kopen

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen? Ook dit kan bij De Bergjes! Wij beschikken over zeer nette stacaravan occasions. Deze stacaravans worden grondig geïnspecteerd op technische constructie en eventuele lekkages. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de stacaravan zowel van de binnen- als de buitenkant fabrieksschoon is, voordat wij hem opleveren.

Stacaravan kopen, waar op letten?

Een stacaravan biedt tal van voordelen. U kunt zich terugtrekken in een volledig vertrouwde omgeving. Ongelimiteerd uw vakantiebestemming bezoeken wanneer het u uitkomt. De persoonlijke inrichting zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Maar het kopen van een stacaravan is niet eenvoudig. Er zijn een aantal belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden. Dit weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander en daarom hebben wij een aantal tips waar u op moet letten tijdens het kopen van een stacaravan:

•Afmetingen en kamers; is de stacaravan geschikt voor het beoogde aantal personen?
• Ben er bewust van dat u alleen de stacaravan koopt en dus niet de grond waar hij komt te staan
• Bestand tegen kou; wees er zeker van of u in de winter gebruik wilt maken van uw stacaravan, of de stacaravan goed genoeg is geïsoleerd en voldoende kan verwarmen in de wintermaanden.

Stacaravan kopen zonder staanplaats

Een stacaravan kopen zonder staanplaats doet u bij De Bergjes. U bepaald zelf waar uw stacaravan moet komen te staan. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport of het opstellen van de stacaravan, dit regelen wij voor u!

Liever een stacaravan kopen op camping?

De Bergjes kunnen u adviseren over een standplaats voor uw stacaravan. Door onze connecties met verschillende campings in Nederland kunnen wij u een camping adviseren waar u uw stacaravan kunt plaatsen. Een plek die aan al uw wensen voldoet, daar zorgen wij voor!

Stacaravan kopen Veluwe

Iedere week ontspannen in de Veluwe, heerlijk toch? Bij ons kunt u een stacaravan kopen die wij vervolgens leveren op de Veluwe. Heerlijk midden in de bossen ontspannen en een lekkere wandeling maken om daarna uit te rusten in uw tweede huis. Wij hebben verschillende stacaravans te koop die we kunnen bezorgen in de Veluwe. Overweegt u een stacaravan in de Veluwe te kopen? Bekijk dan ons aanbod op onze website of bezoek onze showroom in Heibloem of Kamperland. U bent van harte welkom!

Stacaravan kopen Brabant

Wilt u liever een stacaravan kopen in Brabant? Op verschillende locaties in Brabant kunnen wij uw adviseren over staanplaatsen. Een stacaravan op camping kopen verzekerd u van veel plezier. Zowel op kindercampings als campings voor volwassenen vinden wij de geschikte plaats voor u. Het kopen van een stacaravan in Brabant verzekerd u van een bosrijk gebied waar u kunt rusten en ruimte heeft, of waar u er lekker op uit kunt gaan. In Brabant is altijd iets te beleven. Maak een leuke fietsroute door de natuur, dorpjes en bezienswaardigheden. Elke camping heeft een receptie waar ze u graag meer vertellen over de mogelijkheden.
 

Stacaravan kopen

Stacaravan kopen bij de Bergjes

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over elke beschikbare stacaravan. Naast stacaravans, kunt u bij de Bergjes ook een chalet kopen. Wij begrijpen dat u nog veel vragen heeft voordat u daadwerkelijk een stacaravan gaat kopen. Neem gerust contact met ons op. U heeft verschillende opties om in contact met ons te komen. Wanneer u een stacaravan bekijkt op onze website, vindt u aan de rechterkant op de pagina een kolom waar u een vraag kunt stellen. Wilt u liever teruggebeld worden door ons? Of wilt u een afspraak maken met een adviseur of een offerte aanvragen? Klik dan op de desbetreffende knoop op de pagina in de blauwe kolom.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links