Tweedehands stacaravan te koop

Bij de Bergjes Chalets & Caravans kunt u zowel terecht voor nieuwe als tweedehands stacaravans. Bent u op zoek naar tweedehands stacaravan die te koop is? Het grootste aanbod stacaravans van heel Europa vindt u bij ons! Onze locatie in Heibloem beschikt over een showroom van maar liefst 20.000m2. Hier kunt u alle tweedehands stacaravans die te koop zijn bekijken. Maar ook in onze showroom in Kamperland vindt u tweedehands stacaravans die te koop zijn. Inmiddels hebben wij al 45 jaar ervaring met de verkoop van tweedehands stacaravans, wij kunnen u altijd voorzien van het beste advies.

Tweedehands stacaravan te koop

Diverse merken tweedehands stacaravans te koop

Het grootste aanbod van Europa betekent ook een ruime keuze aan stacaravan merken. Willerby, Santana, Boston of Europa. Dit zijn enkele voorbeelden van de vele merken tweedehands stacaravans die te koop zijn. Ieder model maakt gebruikt van een andere indeling, waardoor er altijd een stacaravan merk is wat bij uw wensen past. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Na aankoop van de tweedehands stacaravan helpen wij u ook met het zoeken van de droomlocatie. Wij plaatsen de tweedehands stacaravan op elke gewenste plek in Europa.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links