Stacaravan verkoop

Stacaravan verkoop

De Bergjes is de grootste aanbieder van stacaravans in heel Europa. Voor onze stacaravan verkoop kunt u ons aanbod zowel online bekijken of een van onze vestigingen bezoeken. Een selectie van ons ruime assortiment chalets en stacaravans staat bovendien tentoongesteld op een van onze locaties welke tezamen meer dan 20.000 m² showterrein omvatten. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets ‘de grootste keus’.

Stacaravan verkoop van De Bergjes

Bij de Bergjes kunt u terecht wanneer u op zoekt bent naar de nieuwste of meest luxe stacaravan modellen. Desalniettemin bent u bij ons ook op het juiste adres wanneer u bijvoorbeeld een standaard model of stacaravan occasion wilt. Ons assortiment stacaravans bestaat uit een reeks zelf ontworpen modellen, gecomplementeerd met modellen van alle bekende merken waaronder Willerby, Nordstar en Atlas, BK Bluebird, Atlas en Nordwind. Daarnaast verschillen Ieder merk en model stacaravan van elkaar in de mogelijke opties en indelingsmogelijkheden die u, als klant, kunt kiezen. Indien u geïnteresseerd bent in een stacaravan kopen voorzien onze adviseurs u graag van alle specifieke informatie. Aarzel daarom ook niet om contact op te nemen of een van onze locaties te bezoeken, ook wanneer u enkel wilt rondkijken of inspiratie wilt opdoen.

De Bergjes stacaravans en chalets

De Bergjes vernieuwt het aanbod van chalets en stacaravans wekelijks waardoor wij de meest moderne modellen kunnen aanbieden. Wij kunnen voor u ieder merk uit onze selectie rechtstreeks vanuit heel Europa importeren voor onze stacaravan verkoop. Voor een actueel overzicht in ons aanbod kunt u altijd, wanneer het u uitkomt, ons assortiment stacaravans online bekijken. Hier kunt u ook de detailgegevens van de stacaravans waarnemen door op een model te klikken. Als u concrete interesse heeft in een van onze modellen kunt u via de website ook uw gegevens achterlaten waarna een van onze adviseurs vrijblijvend contact met u opneemt. U kunt ook altijd contact opnemen met De Bergjes voor andere vragen of verzoeken.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links