Stacaravan verkoop

Bergjes Chalets & Caravans is de grootste aanbieder van stacaravans in heel Europa. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte stacaravans. Onze slogan luidt niet voor niets ‘de grootste keus’. Uw stacaravan kan gezien worden als uw tweede huis, echter staat uw tweede huis op uw droomlocatie! Voor onze stacaravan verkoop maken wij gebruik van ons ruime showterrein van 20.000m2.

Stacaravan verkoop met topmerken

Ons aanbod aan stacaravans bestaat uit alle bekende topmerken stacaravans, waaronder Willerby, Nordstar en Atlas. Maar ook merken als BK Bluebird, Atlas en Nordwind mogen niet ontbreken in ons assortiment aan stacaravans. Wij kunnen voor u ieder merk rechtstreeks vanuit Europa importeren voor stacaravan verkoop.

Ieder merk stacaravan heeft zijn eigen voordelen en bij iedere stacaravan verschillen ook de indelingsmogelijkheden. Wij voorzien u graag van specifieke informatie indien u geïnteresseerd bent in het kopen van een stacaravan.

Stacaravan verkoop via onze website

U kunt ons grote aanbod niet alleen bewonderen op ons showterrein, alle modellen die beschikbaar zijn voor stacaravan verkoop staan ook vermeld op onze website. Door een model te kiezen op onze website, verschijnen de detailgegevens. Indien u daadwerkelijk interesse heeft in één van de stacaravan modellen dan kunt u uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Een stacaravan kopen doet u bij De Bergjes.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

  • Gedurende de maand juni 2018: 10% korting op onze Occasions* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links