Chalets te koop

Een chalet te koop die aansluit bij uw wensen? De Bergjes heeft verschillende chalets te koop! Bent u op zoek naar een woning of vakantiehuis op een vaste standplaats dan heeft De Bergjes de mooiste chalets te koop. Als Europa’s grootste aanbieder in chalets en stacaravans heeft De Bergjes altijd wel een chalet te koop die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze slogan is niet voor niets: “De grootste keus”. Bij De Bergjes staan diverse chalets te koop. U kunt ons ruime aanbod bekijken op één van onze ruime showterreinen. Als u op zoek bent naar een chalet die te koop is, bent u bij De Bergjes aan het juiste adres. Wij kunnen een chalet op maat leveren die volledig aansluit bij uw wensen.

Te koop: chalet in verschillende uitvoeringen

Bij De Bergjes vindt u veel chalets die verkrijgbaar zijn in verschillende typen. Welk model chalet u ook kiest, elk model is uit te voeren als enkel, dubbel chalet of L-chalet. Wilt u in het nieuwe chalet veel ruimte? Dan raden wij u een Twin- of L- chalet uitvoering aan. Bij deze uitvoeren kunt u genieten van het luxe comfort dat u thuis ook graag heeft. De Bergjes chaletbouw maakt chalets die volledig aansluiten op uw wensen. U kunt uw chalet volledig naar wens samenstellen.

Chalets te koop

Chalet te koop zonder staanplaats

De Bergjes heeft verschillende chalets te koop zonder standplaats. Wilt u een chalet kopen in Nederland met een vaste staanplaats of wilt u ergens anders in Europa een chalet laten plaatsen? U kunt zelf kiezen waar u uw nieuwe chalet wilt laten plaatsen door ons. Ons ervaren transportteam zorgt ervoor dat uw chalet op uw gekozen bestemming geplaatst wordt. Uiteraard plaatsen wij de chalets niet alleen in Nederland, maar in geheel Europa. De Bergjes zorgt voor een chalet op maat op uw favoriete bestemming. Zoekt u nog een geschikte standplaats bekijk dan: www.mooistecampings.nl.

Chalets te koop bij De Bergjes

De Bergjes heeft chalets te koop van verschillende topmerken. U heeft bij ons een ruime keuze aan afmetingen en modellen en u kunt uw chalet volledig naar eigen wens samenstellen. Wij kunnen u daarnaast ook helpen vinden naar de geschikte staanplaats. Samen met u bespreken wij uw wensen voor een bestemming en wij gaan vervolgens kijken wat de beste keuze is. De Bergjes is de grootste leverancier op het gebied van chalets en stacaravans. U kunt door ons een nieuw chalet laten bouwen, maar u kunt bij ons ook een chalet uit voorraad kopen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij De Bergjes hebben we voor iedereen de juiste chalet. Heeft u interesse in een van onze chalets die te koop staan? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links