Chalets te koop

Als u op zoek bent naar een woning of vakantiehuis op een vaste standplaats dan heeft De Bergjes de mooiste chalets te koop. De Bergjes is de grootste aanbieder van stacaravans en chalets in Europa. Onze slogan is niet voor niets: “De grootste keus”. Bij De Bergjes staan veel diverse chalets te koop. U kunt ons aanbod bekijken op ons ruime showterrein van 20.000 m². Elk merk chalet in ons aanbod kunnen wij rechtstreeks importeren. Als u op zoek bent naar een chalet die te koop is, bent u bij De Bergjes aan het juiste adres. Wij leveren elke chalet op maat die volledig aansluit bij uw wensen.

Chalets te koop

Te koop: chalets in diverse uitvoeringen

Bij De Bergjes vindt u veel chalets die verkrijgbaar zijn in verschillende typen. Welk model chalet u ook kiest, elk model is uit te voeren als dubbel chalet of L-chalet. Wilt u in het nieuwe chalet veel ruimte? Dan raden wij u een Twin- of L- chalet uitvoering aan. Bij deze uitvoeren kunt u genieten van het luxe comfort dat u thuis ook graag heeft. De Bergjes chaletbouw maakt chalets die volledig aansluiten op uw wensen.

Chalet met staanplaats

Wilt u een chalet kopen in Nederland met een vaste staanplaats of wilt u ergens anders in Europa een chalet laten plaatsen? Bij De Bergjes heeft u zelf de keuze waar u het nieuwe chalet wilt laten plaatsen door ons. Wij zorgen ervoor dat uw chalet op de bestemming geplaatst wordt. Uiteraard plaatsen wij de chalets niet alleen in Nederland, maar in geheel Europa. De Bergjes zorgt voor een chalet op maat op uw favoriete bestemming.

De Bergjes

De Bergjes hebben chalets te koop van diverse topmerken. U heeft bij ons een ruime keuze uit afmetingen en modellen en u kunt het chalet naar eigen wens samenstellen. Wij kunnen u daarnaast ook helpen vinden naar de geschikte staanplaats. Samen met u bespreken we uw wensen voor een bestemming en wij gaan vervolgens kijken wat de beste keuze is. De Bergjes is de grootste leverancier op het gebied van stacaravans en chalets. U kunt door ons een nieuwe chalet laten bouwen, maar u kunt bij ons ook een tweedehands chalet kopen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij De Bergjes hebben we voor iedereen de juiste chalet. Heeft u interesse in een van onze chalets die te koop staan? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

  • Gedurende de maand juni 2018: 10% korting op onze Occasions* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links