Tweedehands chalet kopen

Veel mensen kopen een chalet voor hun vakanties. Een tweedehands chalet kopen behoort ook tot de mogelijkheden. De Bergjes biedt het grootste aanbod chalets van Europa. Hier vallen ook de tweedehands chalets onder. Bij ons koopt u een tweedehands chalet van diverse topmerken zoals BK Bluebird en Europa. Een tweedehands chalet kopen kan op twee manieren, online of door middel van een bezoek aan onze showroom.

Online een tweedehands chalet kopen

Op onze website kunt u het aanbod aan tweedehands chalets die te koop zijn op een overzichtelijke manier terugvinden. Iedere tweedehands stacaravan is voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Zodra u een tweedehands chalet wilt kopen, laat dan uw gegevens bij de desbetreffende chalet achter. Onze medewerkers nemen dan spoedig contact met u op om de koop van uw tweedehands chalet in orde te maken.

Tweedehands chalet kopen

Bezoek onze showroom voor een tweedehands chalet

We kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de tweedehands chalet wilt bezichtigen. In Heibloem hebben wij een enorme showroom van 20.000m2 waar u ons aanbod aan chalets kunt vinden. Hier ziet u ook de tweedehands chalets uit ons assortiment staan. Onze medewerkers voorzien u graag van een advies voor het kopen van een tweedehands chalet.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links