45 jaar kennis en ervaring

De Bergjes bestaat inmiddels al meer dan 45 jaar en is toonaangevend op het gebied van chalets en stacaravans. De oprichter van De Bergjes, Peter van den Berg is de eerste die de stacaravan introduceerde in Nederland. Zijn visie heeft een vlucht genomen en mede dankzij zijn opvolgers is zijn bedrijf  inmiddels zo uitgebreid dat De Bergjes zeer goede contacten heeft met toonaangevende spelers binnen de branche. Het bedrijf dat klein begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot grootste van Europa. Daardoor kan De Bergjes diverse grote merken rechtstreeks importeren en staat garant voor scherpe prijzen, kwaliteit en directe service. 

Omdat De Bergjes niet alleen de verkoop maar ook de bouw, service, het transport en stellen in eigen beheer uitvoert is zij vakkundig op elk vlak omtrent de aankoop en plaatsing van uw chalet of stacaravan. Bij De Bergjes koopt u niet alleen maar een stacaravan, u bent verzekerd van goede service en vakmanschap. De Bergjes staat juist hierom bekend om de uitstekende service en kwaliteit, het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van uw aankoop.

Bekijk de video om te zien hoe onze vakmannen een caravan plaatsen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links