Chaletbouw

Mantelzorg chalets

De mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van uw eigen huis. Sinds 1 november 2014 heeft u de mogelijkheid om onder enkele voorwaarden de woning vergunningsvrij te plaatsten. Een mantelzorgchalet is een ideale (tijdelijke) oplossing voor een zorgwoning. Het chalet is goed in uw achtertuin te plaatsten en ook weer eenvoudig weg te halen wanneer de mantelzorg niet meer van toepassing is. 
Lees meer over mantelzorg chalets

 

 

Chalet modellen

De Bergjes Chalets en Caravans beschikt over een ruim aantal deskundig ontworpen modellen die worden gebouwd in eigen fabriek.
Lees meer over chalet modellen

 

 

 

 

 

Chalet op maat

Een chalet op maat van De Bergjes is gebouwd met de beste kwaliteitsproducten en de beste zorg. Bij een chalet kunt u lengte, breedte, kleur, indeling, keuken, verwarmingsmogelijkheden en zelfs plaatsing van de ramen zelf bepalen.
Lees meer over chalets op maat

 

 

 

 

 

 

Maatwerk projecten

Benieuwd naar onze maatwerk projecten? 
Lees meer over maatwerk projecten

 

 

 

 

 

chaletfabriek

Chaletfabriek

De Bergjes beschikt over een eigen chaletfabriek. Dit maakt het mogelijk om al onze klanten in haar wensen te kunnen voorzien. U kunt uw chalet volledig zelf samenstellen, zelf kiest u de grootte, indeling, de mate van luxe en de keuze in kleur en materiaal kunt u helemaal zelf beslissen.
Lees meer over onze chaletfabriek

 

 

 

Volledig op maat Chaletbouw bij De Bergjes

Naast de verkoop van standaard chaletmodellen biedt de Bergjes u ook de mogelijkheid om uw eigen chalet volledig op maat te laten bouwen. Onze speciale adviseurs van de afdeling chaletbouw creëren graag samen met u uw ideale chalet. In een persoonlijk gesprek worden al uw wensen en eisen besproken en samen met u kijken we hoe deze wensen verwerkt kunnen worden in uw chalet.

Chalet bouw, hoe gaat dit in zijn werk

Elk maatwerk chalet is gebaseerd op één van onze basismodellen. Na de keuze voor een van de basis modellen gaan we uw droomchalet volledig personaliseren. Samen met een van onze ontwerpers worden uw wensen in kaart gebracht en gaan we samen op zoek naar de juiste indeling. U kunt uw eigen sfeerconcept bepalen door een uitgebreide keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Met ouderwetse schetsen en gedetailleerde 2D en 3D tekeningen brengen we stap voor stap uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp dan wordt de bouwtekening chalet overgedragen aan onze chaletfabriek. Wanneer de bouw van uw chalet is afgerond verzorgen wij ook de volledige begeleiding van het transport, plaatsen en het afstellen van uw chalet. Wanneer u kiest voor chalet bouw bij de Bergjes wordt u vanaf het begin tot het einde begeleid door een van onze adviseurs.

Maatwerk Chalet bouwen

De chalets van de Bergjes worden gebouwd met de grootste zorg en de beste kwaliteitsproducten. Tijdens het chalet bouwen heeft u de mogelijkheid om zelf de kleur, lengte, breedte en indeling van uw chalet te bepalen. Ook heeft u de keuze uit talloze keukens, badkamers, houtdecors vloeren en wanden. Daarnaast kunt u kiezen uit vele luxeuze opties zoals airconditioning, vloerverwarming en zonnepanelen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het chalet bouwen en geen wens gaat ons te ver. Wij hebben voor iedere prijsklasse en smaak dé perfecte oplossing! Wilt u met eigen ogen kunnen zien hoe onze showmodellen er in het echt uitzien, kom dan gerust een keer langs bij ons showroomterrein. U kunt dan ook het uitgebreide assortiment aan kleur- en materiaal voorbeelden met eigen ogen zien.

Meest toonaangevende chaletbouwers van Nederland

Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring is de Bergjes een van de meest toonaangevende chaletbouwer van Nederland. De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal klanten in het binnen- en buitenland voorzien van hun droom chalet. Als gerenommeerd bedrijf werken wij enkel met ervaren chaletbouwers. Onze gepassioneerde vakmensen beschikken over de juiste kennis en expertise om u een product van hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in chaletbouw? Onze adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend advies tijdens een gesprek. Heeft u een keuze gemaakt uit ons aanbod van chalet modellen? Vul dan uw contactgegevens in bij het desbetreffende chalet en wij nemen contact met u op!

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links