Stacaravan te koop

De Bergjes heeft voor iedereen een stacaravan te koop die volledig naar eigen wens kan worden ontworpen. De stacaravans van De Bergjes zijn verkrijgbaar van diverse topmerken waaronder, Willerby, Europa, Berghome, Bergline, Everest en Bluebird. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan standaardmodellen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw stacaravan volledig zelf samen te stellen. Stacaravans zijn te koop in elke prijsklassen. Ook als uw budget beperkt hebben wij een uitgebreid aanbod goedkope stacaravans te koop. Ook kunt u bij de Bergjes terecht om een tweedehands stacaravan te kopen.

Te koop: Stacaravans op maat

Bij de Bergjes kan iedereen terecht voor het kopen van een stacaravan, wat uw wensen ook zijn. Het aanbod stacaravans en chalets zijn van de beste merken. Groot, klein, luxe of gewoon standaard, wij hebben de stacaravan die aan uw wensen voldoet. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies en de juiste service. Een stacaravan kunt u naar eigen wens zo luxe maken als u zelf wilt. Wij hebben luxe stacaravans waarin werkelijk niets ontbreekt. Bent u op zoek naar een luxe stacaravan? Het merk Willerby heeft talloze luxe uitvoeringen stacaravans te koop bij De Bergjes.

Houten stacaravans te koop

De authentieke look van het hout maakt uw stacaravan toch net een beetje specialer. Bij de Bergjes hebben we voor u de houten stacaravan die aan al uw wensen voldoet. U kunt ook bij ons aanbod chalets kijken als uw interesse uitgaat naar een houten tweede huis. Bij De Bergjes worden de chalets op maat gemaakt zodat het u aan niets ontbreekt op uw vakantiebestemming.
 

Stacaravan te koop

Stacaravan te koop zonder staanplaats

Geniet van de mooie natuur of waai lekker uit aan zee met een eigen plekje om thuis te komen op je favoriete vakantiebestemming. De Bergjes heeft stacaravans te koop zonder staanplaats. Dit betekent dat u de stacaravan kunt laten plaatsen op uw favoriete bestemming. Bij De Bergjes kunnen we u helpen met het vinden van de geschikte staanplaats op een groot aantal campings in Europa. Bij de Bergjes hebben we stacaravans te koop zonder staanplaats voor de scherpste prijzen. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een stacaravan te koop op camping. Bij De Bergjes zoekt u een stacaravan uit en laat deze plaatsen op een plek waar u wilt.

Stacaravan te koop op de Veluwe

Heerlijk uitrusten, wandelingen maken en genieten van de mooie natuur op de Veluwe. Met een stacaravan op de Veluwe kunt u zo vaak genieten als u zelf wilt. Bent u op zoek naar een stacaravan die is te koop is op de Veluwe? Bij de Bergjes koopt u de mooiste stacaravans. Wij plaatsen de stacaravan op uw favoriete plek in Nederland of op een andere plek in Europa. De Bergjes biedt u een stacaravan te koop op de Veluwe en regelt alles voor u.
 

Stacaravans te koop

Stacaravan te koop bij De Bergjes

Bent u op zoek naar een nieuwe stacaravan? Bij de Bergjes hebben we een showterrein van 20.000 m² waar we ons gehele aanbod presenteren. Onze adviseurs begeleiden u graag vanaf de oriëntatiefase tot en met de levering van uw stacaravan. Bij de Bergjes bieden we een uitgebreide service aan. Zo kunnen wij u ook helpen met een stacaravan verzekering die geheel aansluit aan uw behoeften. Een nieuwe stacaravan kopen bij De Bergjes biedt u de mogelijkheid om uw stacaravan naar eigen wens samen te stellen. Wat dacht u van kunststof kozijnen, dubbel glas, een inloopkast, los meubilair, centrale verwarming, een luxe keuken met heteluchtoven en een afwasmachine? Wat uw wensen ook zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links