Stacaravan te koop

De Bergjes heeft voor iedereen een geschikte stacaravan te koop. Op ons 20.000m2 showterrein vindt u gegarandeerd een stacaravan die bij uw wensen past. Ons assortiment bestaat uit bekende topmerken stacaravans zoals Willerby, Europa, Berghome, Bergline, Everest en Bluebird. U kunt kiezen uit een van onze standaard modellen of u heeft de mogelijkheid om uw stacaravan volledig zelf samen te stellen. Wat dacht u van kunststof kozijnen, dubbel glas, een inloopkast, los meubilair, centrale verwarming, een luxe keuken met heteluchtoven en een afwasmachine? Wat uw wensen ook zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u een beperkter budget, dan hebben wij ook een uitgebreid aanbod goedkope stacaravans te koop en zelfs een tweedehands stacaravan kopen behoort tot de mogelijkheden.

Te koop stacaravan

De Bergjes heeft voor iedere klant de juiste stacaravan te koop in Nederland. Bij ons vindt u een ruim aanbod chalets en stacaravans van de beste merken. Groot, klein, luxe of gewoon standaard, wij hebben de stacaravan die aan uw wensen voldoet. Wanneer u een stacaravan bij ons koopt geniet u van het beste advies en de beste service. Wij hebben luxe stacaravans te koop waarin werkelijk niets ontbreekt. Een Willerby stacaravan is hier een goed voorbeeld van. Onze adviseurs helpen u van begin tot eind, dus vanaf de oriëntatiefase tot en met de levering.

Wilt u liever iets anders dan een standaard stacaravan of chalet? Dan is een houten stacaravan misschien wel iets voor u! De authentieke look van het hout maakt uw tweede huis toch net een beetje specialer. Wij hebben voor u de juiste houten stacaravan! Wanneer u het juiste houten chalet heeft gevonden kunnen wij het transport naar uw locatie regelen.

Natuurlijk hebben wij ook een moderne stacaravan chalet te koop. Deze stacaravans met luxe karakter en mooie uitstraling kunt u op veel plekken plaatsen. U heeft bij De Bergjes de mogelijkheid om een chalet te laten bouwen die helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u een chalet stacaravan kopen of meer weten over de mogelijkheden? Laat u dan adviseren door onze medewerkers in onze showroom!

Stacaravan te koop zonder staanplaats

Bij De Bergjes kunt u een stacaravan zonder staanplaats kopen. Wij regelen de stacaravan en u bepaald waar u de stacaravan gaat plaatsen. Wij hebben contact met een groot aantal campings in Europa, hierdoor kunnen wij u helpen met het vinden van de geschikte staanplaats. Wij hebben een stacaravan zonder plaats te koop voor de scherpste prijs. De stacaravan zonder staanplaats vindt u in beide showrooms in Heibloem en Kamperland.

Stacaravan te koop

Stacaravan te koop op camping

Wij kunnen uw stacaravan op verschillende leuke campings plaatsen. Wij hebben veel contacten met campings waardoor wij samen met u de geschikte plaats kunnen vinden. Wat dacht u van een kindercamping of een camping waar u alle rust kunt vinden. Dit alles zonder toeters en bellen. Wij hebben altijd een stacaravan te koop waar u zich thuis in zult voelen.

Stacaravan te koop Veluwe

Heerlijk uitrusten in uw tweede huis, genieten van alle rust en heerlijke wandelingen maken. Wij hebben een aantal stacaravan Veluwe te koop waarin u helemaal tot rust kunt komen. Wij regelen het transport en het stellen van uw stacaravan, daarnaast kijken wij alles voor u na. Is het niet eenvoudig voor u dat wij een stacaravan te koop op de Veluwe aanbieden en dat wij alles voor u regelen? U zult gaan genieten in uw tweede huis! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Heibloem of Kamperland.

Stacaravans te koop

Bent u een camping of vakantiepark eigenaar en zijn uw stacaravans of chalets aan vervanging toe? Of bent u bezig met het aanleggen van compleet nieuwe camping? Dan is de kans groot dat u in één keer meerdere stacaravans of chalets wilt laten plaatsen. Bij ons kunt u terecht voor afname van meerdere stacaravans. De Bergjes heeft namelijk een ruim assortiment stacaravans te koop binnen elk budget. Wij voorzien u graag van een stukje deskundig advies bij het uitzoeken van de best passende stacaravans op uw camping of vakantiepark.

Stacaravans te koop

U bent hartelijk welkom om onze stacaravans te komen bezichtigen. Wij hebben meerdere stacaravans te koop staan op onze showterreinen in Heibloem, Kamperland en Lütjenburg. Ook doen wij u graag een passend aanbod bij afname van meerdere stacaravans.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links