Chalet kopen

Een chalet kopen zodat u kunt genieten van uw favoriete vakantiebestemming, wie wil dat nou niet? De Bergjes heeft het grootste aanbod chalets en stacaravans van Europa. Door onze jarenlange ervaring zijn onze chalets voorzien van de beste voorzieningen, zodat u in uw chalet dezelfde luxe kunt ervaren als thuis. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren als u een chalet wilt kopen bij De Bergjes.

Chalet kopen op maat

Als u een chalet gaat kopen bij De Bergjes, heeft u de mogelijkheid om een chalet volledig naar eigen ontwerp te laten bouwen. Een chalet op maat, waarbij u de inrichting, specificaties en speciale toevoegingen bepaalt. De Bergjes heeft een eigen chaletbouw, wij zorgen voor het juiste ontwerp en de bouw van het chalet. Wilt u wel een chalet kopen, maar niet zelf samenstellen? Wij hebben een groot aanbod nieuwe modellen in standaarduitvoeringen die aangepast kunnen worden of tweedehands chalets.

 

Chalet kopen

Chalets van De Bergjes

Bij De Bergjes hebben we naast nieuwe chalets, ook veel tweedehands chalets. Deze zijn vaak tegen een lagere prijs verkrijgbaar, maar wel altijd in goede staat. De Bergjes verzorgt niet alleen de chalet verkoop van nieuwe en tweedehands chalets, maar wij zorgen ook voor de plaatsing van het chalet op de juiste bestemming. Bij De Bergjes kunt u zich laten adviseren over de mogelijkheden bij het plaatsen van een chalet.

Een chalet kopen online

Bij De Bergjes heeft u zelfs de mogelijkheid om een chalet online te kopen. Op onze website vindt u het gehele chalet aanbod. Wilt u een chalet liever eerst zien? Bezoek dan onze vestiging in Heibloem (Nederland). Wij hebben een showterrein van 20.000 m². U kunt vooraf aan uw bezoek ook een afspraak maken met onze adviseurs, zo kunnen we u tijdens uw bezoek beter helpen en rekening houden met uw wensen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links