Chalet verkoop

Wilt u genieten van dezelfde luxe als in uw eigen woning? Dan is de aankoop van een chalet wellicht iets voor u. Bij Bergjes Chalets en Caravans kunt u terecht voor chalet verkoop van vele verschillende modellen. Naast de standaardmodellen in onze chalet verkoop is het ook mogelijk om uw eigen droomchalet te laten bouwen.

Chalet verkoop; uw eigen ontwerp

De Bergjes beschikt over vele chalets die klaar zijn voor de chalet verkoop. Echter bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen wensen te laten vertalen naar uw droomchalet. Door samen de kleur, lengte, breedte en indeling van de chalet te bepalen, koopt u uw eigen droomchalet!

Chalet verkoop

Chalet verkoop op onze website

Op onze website staat ons gehele aanbod van chalets die bedoeld zijn voor de chalet verkoop. Door op een van de modellen te klikken, kunt u de details van het model bekijken. Bent u geïnteresseerd in een van de modellen en wilt u graag een van onze chalets kopen, laat dan uw gegevens achter. Wilt u liever uw eigen chalet laten bouwen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen droomchalet te bespreken.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links