Houten chalet kopen

Chalets zijn er in diverse soorten en maten. Het materiaal waarvan de caravan is gemaakt, kan per caravan verschillen. Zo kunt u een chalet kopen met canaxel bekleding of een houten chalet kopen. Het assortiment van de Bergjes Chalets & Caravans bevat ook houten chalets. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands houten chalets aan.

Op twee manieren uw houten chalet kopen

U kunt op twee manieren een houten chalet kopen bij de Bergjes. Wij beschikken over een showterrein van maar liefst 20.000 m2 waar onze gehele voorraad aan nieuwe en gebruikte chalets te zien is. Maar ook op onze website worden alle houten chalets overzichtelijk getoond. Alle specifieke informatie staan er bij vermeld, zodat u evengoed over alle informatie beschikt. Zowel in onze showroom als op onze website heeft u de mogelijkheid om uw ideale houten chalet te kopen.

Houten chalet kopen

Zelf ontworpen houten chalet kopen

Bij de Bergjes heeft u de mogelijkheid om uw eigen houten chalet te ontwerpen. Wij beschikken over een aparte afdeling chaletbouw, waar u uw droomchalet kunt samenstellen. U kunt een houten chalet kopen, maar zelf bepalen hoe de houten chalet er uit komt te zien. Op basis van uw ideale lengte, breedte en indeling maken wij een bouwtekening van de houten chalet. U kunt het gehele traject van de bouw van uw houten chalet volgen, u kunt ten alle tijden een bezoek brengen aan onze fabriek.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links