Droomchalet

Een droomchalet gebouwd volgens uw gewenste specificaties, uw indeling en voorzien van de gemakken welke voor uw wooncomfort van belang zijn. Deuren, ramen, soort verwarming, keukenopstelling, inbouwapparatuur, indeling badkamer en dakhelling. U bepaalt met ons advies hoe uw droomchalet er uit komt te zien.

Maar u kunt ook kiezen voor een standaard model, zonder dat u concessies hoeft te doen aan kwaliteit. Standaard zijn al onze chalets al voorzien van goed geïsoleerde vloeren en de beste materialen. En dat alles tegen een scherpe concurrerende prijs. Dus uw droomchalet heeft twee opties, een op maat gemaakte chalet of een standaard model chalet.

De ontwerpfase van uw droom chalet

Kiest u ervoor bij ons een chalet te kopen en door ons te laten bouwen dan adviseren wij u van begin tot het eind. Wij gaan met u rond de tafel zitten en maken gezamenlijk een ontwerp. U geeft ons door welke lengte, breedte en indeling door u gewenst is en wij maken op basis van uw gegevens een officiële bouwtekening van uw droom chalet. Het is zelfs mogelijk na aankoop van uw chalet, thuis vanuit uw PC wijzigingen aan te brengen aan het ontwerp van uw chalet. Zo hoeft u dus geen overhaaste beslissingen te nemen en kunt u op uw gemak ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Droomchalet

Uw droomchalet van begin tot eind

Wij volgen uw chalet vanaf de eerste tekening tot na aflevering met de grootste zorg. Bij een bezoek aan De Bergjes wordt u uitgebreid geïnformeerd over de indelingsmogelijkheden, materiaalkeuze, perfecte isolatie en standaard dubbele beglazing.

Door op een van de chalets op onze site te klikken, kunt u de details van de verschillende typen bekijken. Welk chalet model u ook kiest, ze zijn allemaal als dubbel chalet of als L-chalet uit te voeren. Staat ruimte voor u centraal, dan is een Twin- of L-chalet dé uitkomst. Geniet van het luxe comfort dat ook voor thuis een voorwaarde is.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links