Nieuwe chalets te koop

De Bergjes staat bekend als de grootste aanbieder van chalets van geheel Europa. De Bergjes biedt u zowel tweedehands als nieuwe chalets aan. In onze ruime showroom van maar liefst 20.000m2 vindt u alle nieuwe chalets die te koop zijn. Wij kunnen voor u van ieder gewenst merk een nieuwe chalet importeren. Bent u op zoek naar een nieuwe chalet die te koop is, wacht dan niet langer en breng een bezoek aan de Bergjes.

Diverse modellen nieuwe chalets te koop

Dat het assortiment van de Bergjes zo groot en divers is komt door de divers modellen en typen die worden aangeboden. Alle nieuwe chalets die te koop zijn uit te voeren als L-chalet of als dubbel chalet. Op het moment dat u veel ruimte wenst te hebben in uw nieuwe chalet, dan is een Twin-chalet of een L-chalet uitvoering aan te raden. Hier ervaart u dezelfde luxe als thuis. Er staat altijd een nieuwe chalet te koop die past bij uw voorkeur.

Nieuwe chalets te koop

Eigen ontwerp nieuwe chalets te koop

Wilt u een chalet volledig aanpassen aan uw wensen, dan kunt u terecht bij onze afdeling chaletbouw. Deze afdeling zorgt voor de bouw van uw eigen nieuwe chalet. U bepaalt zelf de indeling en de maten van de nieuwe chalet. Samen met onze adviseurs doorloopt u het gehele bouwtraject en wordt u overal bij betrokken.

Bent u geïnteresseerd in een van de nieuwe chalets die te koop staan van de Bergjes of in de bouw van een nieuwe chalet, aarzel niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links