Chalet occasion kopen

De Bergjes Chalets & Caravans stelt u in staat om een chalet occasion te kopen. Wij beschikken over het grootste aanbod aan chalets in Europa, waarvan een deel ook bestaat uit onze chalet occasions. Als u besluit een chalet occasion te kopen is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Hier kunt u de chalet occasions van dichtbij bekijken en aan de hand van uw eisen de geschikte chalet occasion kopen.

Chalet occasion kopen

Online uw chalet occasion kopen

Heeft u al een (merk) occasion in gedachte? Dan kunt u ook via onze website uw chalet occasion kopen. Op onze website kunt u op merk zoeken, waarna een totaaloverzicht krijgt van de beschikbare chalet occasions. Heeft u een geschikte chalet occasion gevonden die u wilt kopen, dan nemen wij graag contact met u op! Wij begeleiden u tijdens het gehele proces van de aankoop van een chalet occasion, zodat alles perfect geregeld is. Daarnaast kunnen wij uw gekochte chalet occasion ook in heel Europa laten plaatsen zodat u meteen kunt genieten op uw favoriete locatie.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links