Chalets kopen

De Bergjes beschikt over het grootste aanbod chalets van Europa. Bij ons kunt u van verschillende merken chalets kopen. De chalets die te koop zijn, kunt u bezichtigen op ons enorme showterrein van maar liefst 20.000m2. Tevens is het gehele aanbod aan chalets te zien op onze website. Mocht u een chalet zien waar u eventuele interesse in heeft, dan kunt u per chalet specifieke informatie zien. Als een chalet heeft gevonden die u wilt kopen, dan is dit meteen mogelijk via onze webshop.

Chalets kopen

Eigen ontwerp chalets kopen

Naast de mogelijkheid om chalets te kopen of te huren kunt u ook chalets kopen die volledig zijn gebouwd naar aanleiding van uw wensen. U kunt zelf de indeling, lengte en breedte aangeven en tevens bepaalt u zowel het interieur als het exterieur van uw chalet. Samen met onze adviseurs wordt er dan een bouwtekening gemaakt. Gedurende het bouwproces heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om nog eventuele wijzingen aan te brengen en het proces in onze fabriek te komen bekijken.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links