Gebruikte chalets te koop

Het grootste aanbod aan zowel gebruikte als nieuwe chalets vindt u bij de Bergjes. Wij hebben vele verschillende gebruikte chalets te koop staan. Ons aanbod gebruikte chalets kunt u komen bekijken op ons enorme showterrein. Hier staan alle gebruikte chalets die te koop voor u opgesteld om te bezichtigen. De gebruikte chalets zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder als dubbel chalet of L-chalet.

Gebruikte chalets van diverse merken

Willerby, Europa of ABI, dat zijn slechts enkele van onze merken chalets die wij aanbieden. Ook het aanbod gebruikte chalets te koop bestaat uit diverse, bekende merken. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van het merk dat het beste bij uw wensen en eisen past. De keuze is natuurlijk afhankelijk van de prijsklasse waarin u zoekt, de indeling van de chalet en de kleursamenstelling. Aangezien wij een groot aanbod chalets te koop hebben staan, zit er zeker iets voor u bij.

Gebruikte chalets te koop

Online gebruikte chalets kopen

Heeft u al een duidelijk beeld van welke chalet u wilt kopen? Dan kunt u deze gebruikte chalet ook online aanschaffen. U vult uw contactgegevens in bij u gewenste chalet en wij nemen contact met u op voor het verdere verloop van de verkoop.

Heeft u interesse in een van onze gebruikte chalets die te koop staan? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder bij de aankoop van uw chalet.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links