Nieuwe chalet

Het is een droom van velen, een nieuwe chalet op een droomlocatie in Europa. Uw nieuwe chalet fungeert dan als het ware als uw tweede huis. De Bergjes staat bekend als de grootste aanbieder van chalets in Europa. Wij zijn u graag van dienst bij het kiezen van uw nieuwe chalet. BK Bluebird, Willerby en Europa zijn slechts enkele namen van de vele chalet merken uit ons assortiment.

Nieuwe chalet

Een nieuwe chalet bouwen

U kunt er ook voor kiezen om een volledig nieuwe chalet te laten bouwen door onze chaletbouw afdeling. Onze specialisten bouwen een volledig nieuwe chalet die voldoet aan uw wensen en eisen. U kiest zelf de indelingen, kleuren en afmetingen van uw chalet. U wordt gedurende het proces betrokken bij de bouw van uw nieuwe chalet waardoor u er zeker van kunt zijn dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen.

Nieuwe chalet kopen

Voor het kopen van een nieuwe chalet bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om onze nieuwe chalets te komen bekijken op ons enorme showterrein. Daarnaast vindt u ook op onze website het grote aanbod aan chalets die wij aanbieden. Het kopen van een nieuwe chalet wordt u dus makkelijk gemaakt! Heeft u een keuze gemaakt? Wij helpen u graag bij het aankoopproces van uw nieuwe chalet.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links