Vakantie chalet

Een vakantie chalet is de leukste manier om uw vakantie door te brengen. Een vakantie chalet koopt u bij De Bergjes. Uiteraard kunt u op diverse campings chalets huren. Maar het is nog leuker om een eigen vakantiechalet te kopen. Met een eigen chalet heeft u een tweede woning op uw favoriete vakantiebestemming. Daarnaast zijn de vakantie chalets van De Bergjes van alle gemakken voorzien waardoor u de luxe voorzieningen die u thuis gewend bent, ook op uw vakantieadres hebt. Wij hebben het grootste aanbod chalets en stacaravans van Europa.

 

Vakantie chalet van De Bergjes

Gaat u graag op vakantie maar wilt u uw weekenden en vakanties in een tweede woning doorbrengen? Dan is een vakantie chalet de ideale oplossing. De Bergjes heeft het grootste aanbod vakantie chalets voor elk budget. Als u een vakantie chalet bij De Bergjes koopt, kunt u deze door ons overal in Europa laten plaatsen. Zo heeft u uw eigen woning op uw favoriete vakantiebestemming. Bij De Bergjes vindt u zowel nieuwe als tweedehands chalets. Een tweedehands chalet is ideaal als u een kleiner budget heeft, maar wel wilt genieten van een eigen chalet.

Assortiment vakantie chalets

In ons assortiment vindt u chalets van de beste merken, waaronder Willerby, BK Bluebird, Europa, Berghome en nog vele andere merken. Door continue innovatie voldoen onze chalets aan de laatste trends en opties. Heeft u extra wensen? Dat is geen enkel probleem. Bij De Bergjes maakt u een chalet zo luxe als u dat zelf wilt. De uitbreidingsopties zijn eindeloos. Door onze eigen chaletbouw afdeling zijn wij in staat om een chalet op maat voor u te maken. Wilt u bijvoorbeeld dubbel glas, centrale verwarming, kunststof kozijnen, een inloopkast of een andere keuken met vele luxe opties? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat uw chalet deze opties krijgt.

Een eigen vakantie chalet bouwen

Naast dat ons assortiment zeer groot en divers is en dat elk chalet geheel naar eigen wens en smaak aangepast kan worden, kunt u bij ons ook een eigen chalet laten bouwen. Wij hebben een eigen afdeling die gespecialiseerd is in het bouwen van vakantie chalets. Samen met u wordt er een vakantie chalet ontworpen en wij zorgen ervoor dat deze binnen korte termijn gebouwd wordt.

Kopen van een vakantie chalet

Bij De Bergjes garanderen we u een hoge kwaliteit, degelijk en duurzaam chalet waar u een lange tijd van kunt genieten. Als u bij De Bergjes een vakantie chalet koopt, zorgen wij voor het vervoer van het chalet en het plaatsen van het chalet op de juiste bestemming. Als u een eigen vakantie chalet heeft, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Bekijk onze pagina chalet verzekeren voor meer informatie hierover. Onze adviseurs kunnen u hier altijd mee helpen.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links