Chalet verzekeren

Uw chalet verzekeren kan eenvoudig worden geregeld zodat u écht zorgeloos kunt genieten in uw chalet. Uw chalet is er namelijk ook om even uw hoofd leeg te maken en echt te kunnen ontspannen. Om dit echt te kunnen bereiken raden wij u dan ook aan uw chalet te verzekeren. Als onderdeel van onze service helpen De Bergjes u graag om een chaletverzekering te regelen. Daarom heeft De Bergjes Chalets en Caravans in samenwerking met de Europeesche Verzekeringen een verzekering die precies hiervoor is bedoeld, namelijk de Recreatiehuisverzekering. U kunt uw nieuwe chalet verzekeren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tevens kunt uw uw tweedehands chalet verzekeren (ook wel chalet occasion genoemd). 

Chalet verzekeren

Verzekering chalet

De Recreatiehuisverzekering is een juiste verzekering voor uw chalet. Bovendien is uw chalet het hele jaar door verzekerd met de chalet verzekering van De Bergjes. U heeft de keuze uit drie verschillende basisdekkingen: Beperkt, Uitgebreid of Alle Gevaren. Daarnaast kunt u deze basisverzekering nog uitbreiden door uw inboedel mee te verzekeren, evenals schade door brand, storm of inbraak. Als u de optionele inboedelverzekering afsluit dan zijn ook bijvoorbeeld kledingstukken die in uw chalet verblijven meeverzekerd. De chalet verzekering is beschikbaar voor verschillende chalet modellen. Meer details aangaande deze chaletverzekering opties raden wij u aan de site van Europeesche Verzekeringen te raadplegen of contact op te nemen met ons.

De aankoop van een chalet is een dure investering die u natuurlijk goed wilt beschermen. Het is daarom aan te raden om een goede chalet verzekering af te sluiten die u beschermd tegen alle mogelijk risico’s die zijn verbonden aan het bezitten van een chalet. Deze af te sluiten verzekering heeft in principe enkel betrekking tot chalets voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Bent u niet woonachtig in Nederland dan kunt u altijd informeren bij ons voor andere mogelijkheden waarmee wij u verder kunnen helpen. Om te berekenen wat de premie is voor uw verzekering kunt u de website bezoeken van de Europeesche Verzekeringen. Mocht er nog iets onduidelijk zijn omtrent een chaletverzekering of hebt u nog andere vragen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met ons.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links