Chalet verzekeren

Bij aankoop van een chalet is het heel belangrijk om uw chalet te verzekeren. Een chalet heeft namelijk veel waarde en vaak ook een inboedel aangezien het vaak dient als uw tweede huis. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u uw chalet goed wilt beschermen. Dit kan het beste door een verzekering af te sluiten om uw chalet te verzekeren.

Chalet verzekeren

Onze tip voor uw caravanverzekering

Met al onze kennis en ervaring raden wij u de Recreatiehuisverzekering van de Europeesche aan. Deze Recreatiehuisverzekering is een zeer goede verzekering die u beschermt tegen alle mogelijke risico’s. Europeesche is gespecialiseerd in verzekering op het gebied van reizen en recreatie en is in deze branche ook de nummer één verzekering. Ons advies is dan ook om uw chalet te verzekeren met deze chaletverzekering.

U kunt altijd content met ons opnemen voor meer informatie over deze verzekering voor uw chalet. Wilt u graag een offerte aanvragen? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van Europeesche Verzekeringen. Het verzekeren van uw chalet kan snel geregeld zijn!

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links