Chalet op maat kopen

U gaat op vakantie en wilt graag leven in dezelfde sfeer als thuis? Dat kan! U kunt bij de Bergjes Chalets & Caravans namelijk een chalet op maat kopen. Wij hebben hiervoor een speciale afdeling, de chaletbouw. Hier kunt u uw eigen chalet geheel op maat laten bouwen. Op basis van uw eigen wensen en eisen wordt een ontwerp gemaakt van uw droomchalet. Zowel het interieur als het exterieur van uw chalet wordt hierin meegenomen.

Chalet op maat kopen

Het proces van een chalet op maat kopen

Een chalet op maat kopen begint bij het ontwerpen van uw chalet op maat. Samen met onze adviseurs bespreekt u uw wensen. Zo kunt u zelf de indeling, kleur en verdere specificaties bepalen. Deze ontwerpfase eindigt met een officiële bouwtekening van uw chalet op maat.

De volgende fase is de daadwerkelijke bouw van uw gekochte chalet op maat. Ook tijdens deze fase bent u belangrijk. U kunt het gehele traject volgen maar ook nog eventuele wijzigingen nog doorgeven op het moment dat iets tegenvalt. Indien het mogelijk is voeren wij uw aanpassingen aan de chalet namelijk gewoon door.

Heeft u interesse om een chalet op maat te kopen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en wie weet geniet u binnenkort van uw eigen chalet op maat.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links