Nieuwe stacaravan kopen

Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? De Bergjes Chalets en Stacaravans heeft het grootste assortiment stacaravans van Europa. Als u op zoek bent naar een luxe stacaravan of een standaard model, De Bergjes heeft altijd een ruime en het assortiment wordt wekelijks aangepast. Hierdoor kan De Bergjes constant de nieuwste modellen aanbieden aan potentiele klanten. Modellen die we verkopen bij De Bergjes zijn onder andere van topmerken zoals Willerby, BK Bluebird, Europa, Carnaby, Atlas en Pemberton. Wilt u een nieuwe stacaravan kopen in de nieuwe modellen van onze merken? Deze kunnen wij altijd direct voor u importeren.

Nieuwe stacaravan kopen

U kunt ons complete aanbod chalets en stacaravans hier online bekijken. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons aanbod te bekijken op een van onze locaties, welke tezamen 20.000 m² showterrein omvatten. Door uitgebreide detailomschrijvingen bij iedere stacaravan van alle merken is het gemakkelijk om verschillende nieuwe stacaravans te vergelijken. Een juiste keuze maken en een nieuwe stacaravan kopen wordt op deze manier bij De Bergjes eenvoudig. Bovendien wilt ons personeel u graag van dienst zijn mocht iets onduidelijk zijn of mocht u simpelweg meer informatie nodig hebben. Neem in dit geval dan contact met ons op.

Stacaravan kopen nieuw of tweedehands

Waarschijnlijk wilt u een nieuwe stacaravan kopen en deze plaatsen op een prachtige locatie die u op het oog heeft. Echter, misschien weet u nog niet wat de mooiste bestemmingen zijn om je nieuwe stacaravan neer te zetten. Wij kunnen u helpen om de ideale locatie te vinden. Omdat wij al 50 jaar ervaring hebben in de branche hebben wij een groot netwerk aan campings opgebouwd. Hierdoor beschikken wij over de mogelijkheid om een standplaats te zoeken die aan al uw eisen en wensen voldoet. Wilt u alvast wat ideeën opdoen voor mooie bestemmingen in Europa? Bekijk dan de stacaravan locaties. De Bergjes leveren trots een complete service van A tot Z, u kunt bij De Bergjes Chalets en Stacaravans een stacaravan kopen, laten personaliseren, transporteren en plaatsen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links