Tweedehands stacaravan kopen

De Bergjes Chalets en Caravans heeft een groot aanbod aan stacaravans. Bij ons kunt u zowel een nieuwe als tweedehands stacaravan kopen. Het kopen van een tweedehands stacaravan kunt u vergelijken met het kopen van een tweede huis. Wanneer u een tweedehands stacaravan gaat kopen kunt u op ieder gewenst moment genieten van een welverdiende vakantie op uw droomlocatie. Bekende merken als Nordstar, Willerby en BK Bluebird komen allemaal voor in ons aanbod van tweedehands stacaravans. Op het moment dat u een geschikte tweedehands stacaravan plaatsen wij de tweedehands stacaravan op uw droomlocatie in Europa komt te staan.

Tweedehands stacaravan kopen

Verzeker uw gekochte tweedehands stacaravan

Wanneer u een tweedehands stacaravan koopt is de aankoop van uw tweede huis een feit. Omdat uw tweedehands stacaravan uw tweede huis is kunt u ervan uitgaan dat de stacaravan niet het hele jaar bewoond is. Het is dan ook van belang om de stacaravan goed te verzekeren met een stacaravanverzekering. De Bergjes biedt u de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen aan. Met deze verzekering is uw gekochte tweedehands stacaravan verzekerd tegen alle belangrijke risico’s die er zijn.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links