Stacaravan kopen op camping

Wilt u graag een stacaravan kopen op een camping die u al kent, heeft uitgezocht of nog aan het uitzoeken bent? De Bergjes heeft het grootste assortiment van stacaravans in Europa. Daarnaast leveren wij de stacaravans naar de door u uitgezochte bestemming binnen Europa. Ook kunnen onze adviseurs u van dienst zijn met het zoeken van een perfecte camping voor u. Meer dan 50 jaar ervaring heeft ons in contact gebracht met de mooiste campings in Europa, wilt u een nieuwe stacaravan kopen op een camping? bekijk dan onze verschillende stacaravan locaties.

De Bergjes heeft een ruim assortiment in zowel standaard als luxe stacaravans met talloze verschillende opties en extra mogelijkheden. Een stacaravan kopen op een camping bij ons verzekert u bovendien van kwaliteit en duurzaamheid. U kunt ons actuele aanbod van stacaravans en chalets online bekijken. Wij informeren u ook graag verder over alle opties per model. Bent u geïnteresseerd in een stacaravan of wilt u enkel meer informatie verkrijgen neem dan gerust contact met ons op. Wilt u inspiratie op doen of een keer onze huidige modellen bezichtigen dan bezoek een van onze locaties met meer dan 20000 m2 aan showroom.

stacaravan kopen op camping

Camping voor stacaravan

De service van De Bergjes stopt niet met het aanbieden en verkopen van luxe stacaravans, nieuwe stacaravans of tweedehands stacaravans en chalets. Wij transporteren ook de door uw gekochte stacaravan naar de bestemming en plaatsen de stacaravan op de camping die u heeft uitgezocht. Dit kan een camping zijn waar u al reeds een standplaats heeft en een nieuwe stacaravan op wilt plaatsen of een nieuwe bestemming die u op het oog heeft. Hebt u nog geen idee waar u uw toekomstige stacaravan wilt gaan plaatsen dan kunnen onze adviseurs u assisteren met het maken van een keuze gezien de ervaring en het netwerk van De Bergjes. Wilt u meer weten omtrent deze service en bijbehorende mogelijkheden dan aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links