Luxe Stacaravan

Ook wanneer u op zoekt bent naar een luxe stacaravan kunnen wij u van dienst zijn. De Bergjes heeft het ruimste aanbod van stacaravans in Europa. Wij kunnen u een luxe stacaravan leveren met diverse topmerken. Denk hierbij aan topmerken zoals; Willerby, Swift, Europa, Carnaby, Atlas en Delta. Bent u op zoek naar een luxe stacaravan uit ons 'De Bergjes Serie' assortiment? Bekijk dan ons aanbod. Hier vindt u zeer waarschijnlijk uw nieuwe luxe stacaravan! Bovendien word ons aanbod wekelijks aangepast zodat u altijd de keuze heeft uit een nieuwe stacaravan, of tweedehands stacaravan die bij past. Stacaravans worden namelijk ieder jaar luxueuzer en bieden meer opties omdat De Bergjes de Nederlandse en Duitse markt goed in de gaten houden.

Wanneer u een luxe stacaravan bij De Bergjes koopt woordt kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid gegarandeerd. Materiaalgebruik en kleurstellingen worden continu verbeterd en aangepast. Of u op zoek bent naar een luxe stacaravan van kunststof, hout of canexel. De Bergjes kan voldoen aan uw wensen. Daarnaast kunt u uw stacaravan zo luxe maken als u wilt en aanpassen naar uw smaak en budget. Enkele voorbeelden zijn dubbel glas, kunststof kozijnen, centrale verwarming, een inloopkast en een luxe keuken met bijvoorbeeld een afwasmachine of heteluchtoven. Dit is maar een greep uit de vele opties die de verschillende modellen van onze stacaravans u kunnen bieden. 

luxe stacaravan

Door het gebruik van topkwaliteit materialen, de solide constructies en de vele opties wordt het onderscheid tussen een luxe stacaravan en een chalet steeds kleiner. Om te genieten van het buitenleven hoeft u tegenwoordig niet meer aan comfort in te leveren, een vakantie stacaravan van De Bergjes is simpelweg uw tweede huis. Alleen staat het dan op uw favoriete vakantiebestemming. Wij informeren u graag over alle voordelen van elk merk, de indelingsmogelijkheden en de opties van elk model. Laat u verassen wat een luxe stacaravan van De Bergjes te bieden heeft voor u en neem contact op voor meer informatie, bekijk ons aanbod online of bezoek een van onze vestigingen. Als u nog niet weet wat u wilt dan kunt u ook een van onze showlocaties bezoeken, met meer dan 20.000 m2 aan showroom waar u inspiratie kunt krijgen. Wij bieden u  tevens de mogelijkheid om een luxe gebruikte stacaravan te kopen. Hierdoor kunt u al een goedkope stacaravan vinden met een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links