Gebruikte stacaravan

Heeft u al een stacaravan of een chalet? Dan is een bezoek aan De Bergjes misschien wel iets voor u. Want de inruil van uw oude stacaravan is bij De Bergjes altijd bespreekbaar. Als u hoort wat uw huidige gebruikte stacaravan of chalet nog waard is, zult u met nog meer plezier de overstap naar uw droomstacaravan maken!

Onze gebruikte stacaravan merken

Bij de Bergjes Stacarvans & Chalets is de keuze van een gebruikte, goedkope stacaravan enorm dankzij het immense showterrein van 20.000m2. Wij hebben verschillende merken van gebruikte stacaravans.

Zo hebben wij de gebruikte stacaravan modellen Willerby, BK Bleubird, Carnaby Caravans, Europa, Nordstar, Nordwind, Boston en Berghome. Alle gebruikte stacaravan modellen van de Bergjes bevatten luxe elementen en beschikken over alle eigenschappen die een stacaravan nodig heeft.

Gebruikte stacaravan

Financiering van een gebruikte stacaravan

Heeft u de droomcaravan gevonden maar u weet nog niet hoe u deze gaat financieren? Geen probleem bij de Bergjes. Uw gebruikte Stacaravan naar keuze kan in maandelijkse termijnen woorden afbetaald. Wij werken samen met Finance Bizniz, een gerenommeerde intermediair en een specialist in het verstrekken van particulier krediet. Dus die ene gebruikte stacaravan van uw dromen is dichter bij dan u denkt.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links