Vakantie stacaravan

Bent u op zoek naar een vakantie stacaravan waardoor u het gehele jaar terecht kunt op uw favoriete vakantiebestemming? Bij de Bergjes heeft u een grote keuze aan stacaravans die uw tweede huis op uw vakantiebestemming kunnen worden. Geniet extra vaak van een dagje strand of een wandeling in de natuur. Een stacaravan kopen bij de Bergjes geeft u de mogelijkheid om uw luxe stacaravan te plaatsen waar u dat wilt. In geheel Europa hebben wij contact met campings waar wij stacaravans kunnen plaatsen.

Vakantie stacaravan kopen


Bij de Bergjes begeleiden we u graag het gehele proces, van oriëntatie tot plaatsing. Bent u er nog niet uit welke stacaravan geschikt voor u is? Of weet u nog niet waar u de stacaravan wilt laten plaatsen? Onze adviseurs helpen u met deze, en andere vragen verder. Bij De Bergjes garanderen we u kwaliteit en zekerheid. Door het grote aanbod aan topmerken heeft u altijd de garantie dat u een stacaravan koopt van hoge kwaliteit. Bekijk ons aanbod stacaravans online of kom langs in onze showrooms.

Vakantie stacaravan op uw favoriete camping

Gaat u voor een stacaravan aan zee? Of gaat u liever voor een stacaravan in Nederland waar u dicht bij een groot natuurgebied zit? U heeft ook de mogelijkheid om uw stacaravan in Duitsland of in een ander Europees land te laten plaatsen. De Bergjes heeft contacten met veel campings verspreid over heel Europa waardoor we uw stacaravan op elke gewenste plek kunnen plaatsen.

Een nieuwe of een tweedehands stacaravan

Of u nou op zoek bent naar een nieuwe stacaravan of een gebruikte stacaravan, bij De Bergjes heeft u in beide soorten een grote keuze. Onze stacaravans zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Ook met een kleiner budget kunt u bij de Bergjes terecht voor de mooiste stacaravans. Het aanbod tweedehands stacaravans is groot. Alle tweedehands stacaravans zijn in goede staat.

De voordelen van een vakantie stacaravan

Met een vakantie stacaravan kunt u altijd terecht op uw favoriete vakantiebestemming. U hoeft niet meer elke keer uw bagage in te pakken want u kunt uw spullen gewoon in de stacaravan laten staan. Het is wel belangrijk dat u uw stacaravan verzekerd, zodat u beschermd bent tegen de risico’s die u loopt met het bezitten van een stacaravan. De Bergjes heeft voor u de geschikte stacaravan verzekering. Onze adviseurs kunnen u helpen met het afsluiten van de verzekering.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links