Caravans

De Bergjes Chalets & Caravans is specialist op het gebied van chalets en caravans. In onze enorme showroom kunt u genieten van ons grote aanbod aan chalets en caravans. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze en ook adviseren over mooie standplaatsen in geheel Europa.

Kies de juiste caravan

De eerste beslissing die u moet nemen bij de aanschaf van een caravan is of u een nieuwe caravan of een tweedehands caravan wilt kopen. Maar ook een caravan huren behoort tot de opties. Tegenwoordig is het huren van een caravan populairder dan een stacaravan kopen. Vergeet nooit om uw caravan te verzekeren. Het is namelijk zeer belangrijk om uw caravan te beschermen tegen eventuele schade, brand of diefstal. Wij helpen u graag op weg met het afsluiten van een caravanverzekering.

Caravan merken

Wij maken gebruik van een vast assortiment aan caravan merken. De merken Berghome, Europa, Willerby en BK Bluebird zitten standaard in ons assortiment. Daarnaast presenteren wij ook andere merken in onze showroom, er is dus keus genoeg.

Rijden met een caravan

De eerste keer dat u op pad gaat met de caravan, zal het rijden met een caravans even wennen zijn. U ervaart dat u met een extra lading rijdt. Dit merkt u met name bij het wegrijden, op dat moment met uw auto hard werken. Rechte stukken rijden met de caravan wordt als eenvoudig ervaren. Het is echter opletten op het moment dat u bochten moet maken. Onthoud dat u de bocht niet te kort neemt.

Wohnwagen

Onderhoud van de caravans

Een goed onderhoud van de caravan is belangrijk voor een lange levensduur van de caravan. Het op regelmatige basis bijhouden van het onderhoud, zorgt er in veel gevallen voor dat de caravan lang zonder grote onderhoudswerkzaamheden kan.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links