Goedkope stacaravan kopen

Voor een goedkope stacaravan bent u bij De Bergjes Chalets & Stacaravans aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod chalets en stacaravans van heel Europa. Naast een goedkope stacaravan kunt u bij ons ook terecht voor tweedehands stacaravans en luxe stacaravans. Wat uw wensen ook zijn, bij De Bergjes hebben we altijd een passende oplossing. Wanneer u een stacaravan koopt wordt u volledig ontzorgd. Naast het begeleiden in het aankoopproces zorgen wij ook voor het transporteren en plaatsen van uw gekochte stacaravan. Wij plaatsen uw stacaravan op elke gewenste standplaats door heel Europa. Mocht u dus op zoek zijn naar een goedkope stacaravan, neem dan gerust een kijkje in ons uitgebreide aanbod op onze website.

Goedkope stacaravan kopen

Wilt u een goedkope stacaravan kopen? De prijzen van een stacaravan kunnen nogal uiteenlopen, u kunt het namelijk zo eenvoudig of uitgebreid maken als u maar wilt. Ook een goedkope stacaravan is van alle gemakken voorzien. Een goedkope stacaravan kopen is dus een prima keuze! Een goedkope stacaravan kopen is al mogelijk vanaf €6000,-. Door een goedkope stacaravan te kopen bespaart u geld op uw accommodatie, wat betekent dat u meer overhoudt om leuke dingen te doen! Om uw zoektocht naar de ideale goedkope stacaravan te vergemakkelijken, hebben we er alvast een aantal voor u op een rijtje gezet.

Goedkope stacaravan verzekeren

Wij adviseren u om ook uw goedkope stacaravan te verzekeren. U bent dan gedekt tegen veel voorkomende risico’s. Wij bieden verschillende pakketten van de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen aan. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek een van onze showrooms in Heibloem of Kamperland.

Goedkope stacaravan

Goedkope stacaravan te koop

Bij de Bergjes zijn verschillende goedkope stacaravans te koop. Laat u door onze adviseurs voorlichten over de mogelijkheden. Wij begrijpen dat de aanschaf van een stacaravan een grote investering kan zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw stacaravan te financieren. Dit doen wij samen met onze partner Chaletdreams. U kunt eenvoudig met een scherpe rente uw stacaravan in maandelijkse termijnen betalen. Tevens heeft u de mogelijkheid om een gedeeltelijk financiering af te sluiten. De financiële risico’s worden dan met u besproken zodat u later niet voor verassingen komt te staan. Onze medewerkers zullen u in contact brengen met een adviseur van Chaletdreams. 

Tweedehands stacaravan kopen

Heeft u een beperkt budget voor de aankoop van een stacaravan? Ook dit is geen probleem! Bij de Bergjes beschikken we over een groot aanbod tweedehands stacaravans. U kunt een tweedehands stacaravan kopen tegen een scherpe prijs. Ook bij een tweedehands stacaravan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij garanderen u dat al onze tweedehands stacaravans uitgebreid zijn gecontroleerd op onder andere leidingen, cv ketel en technische constructie. Onze interieurverzorgers zullen ervoor zorgen dat zowel de binnen- en buitenkant er netjes uitziet. Uw tweedehands stacaravan zal er zo goed als nieuw uitzien.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links