Stacaravan occasion

Stacaravan occasion

De Bergjes heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop van stacaravan occasions. Dus bent u op zoek naar een stacaravan, maar wilt u geen nieuwe stacaravan kopen? Dan bent u bij De Bergjes Chalets en Stacaravans op de juiste plek. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod zeer nette stacaravan occasions. In ons assortiment hebben wij zowel stacaravan occasions van luxe stacaravan modellen als de meer standaard modellen. Het is begrijpelijk dat u uw potentiële stacaravan occasion eerst nog eens goed wilt bekijken. Bezoek dan een van onze locaties met in totaal 20.000 m² showterrein vol chalets en stacaravans.
 

Stacaravan occasion

Occasion stacaravan

Wij garanderen dat al onze stacaravan occasions uitgebreid zijn gecontroleerd op onder andere technische constructie, geiser of cv-ketel en leidingen. Ook zorgen onze professionele interieurverzorgers ervoor dat uw stacaravan occasion er van zowel de binnen- als buitenkant uitstekend uitziet. Bovendien, een occasion stacaravan kopen doet u samen met een adviseur van De Bergjes. Onze medewerker zal u alles vertellen over de vele aspecten waaraan u moet denken bij een aankoop van een occasion stacaravan. Onze adviseurs kunnen u ook alle details verschaffen die u wilt weten aangaande onze occasion stacaravan modellen. Wij begeleiden u namelijk van begin tot eind met uw aankoop, dus ook het transport en het aansluiten.

Financieren van een stacaravan occasion

Er zijn meerdere manieren om een occasion stacaravan te financieren wanneer een klant een alternatieve methode wilt, of informatie hierover vraagt. Onze adviseurs brengen u in dit geval graag in contact met onze partner Chaletdreams. Deze medewerker kan u een scherp (gedeeltelijk) financieringsvoorstel doen met een voordelige rente. Ook kunnen zij de eventuele financiële risico’s analyseren en deze met u bespreken. Wanneer dit rond is wordt het proces in gang gezet en kunt u binnen een korte tijd genieten van uw tweede huis op uw favoriete locatie. Voor meer informatie omtrent deze service zie ook stacaravan financieren.
 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links