Stacaravan occasion

De Bergjes heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop van stacaravan occasions. Dus bent u op zoek naar een stacaravan, maar wilt u geen nieuwe stacaravan kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod zeer nette stacaravan occasions. Wij garanderen dat al onze stacaravan occasions uitgebreid zijn gecontroleerd op onder andere technische constructie, geiser of CV-ketel en leidingen. Ook zorgen onze professionele interieurverzorgers ervoor dat uw tweede huis er van zowel de binnen- als buitenkant netjes uitziet. Kijk naar ons aanbod op onze website of bezoek onze showroom.

Een occasion stacaravan financieren

Het is mogelijk om uw occasion stacaravan te financieren. Onze adviseurs brengen u graag in contact met onze partner Chaletdreams. Deze medewerker zal u een scherp (gedeeltelijk) financieringsvoorstel doen met een voordelige rente. Ook kunnen zij de eventuele financiële risico’s analyseren en met u bespreken. Wanneer dit rond is wordt het proces in gang gezet en kunt u binnen een korte tijd genieten van uw tweede huis op uw favoriete locatie!

Een occasion stacaravan kopen

Een stacaravan occasion kopen doet u samen met een adviseur van De Bergjes. Onze medewerker zal u alles vertellen over de vele aspecten waaraan u moet denken bij een aankoop van een stacaravan. Wij begeleiden u van begin tot eind met uw aankoop, dus ook het transport en aansluitingen!

Stacaravan occasion

Verzeker uw stacaravan occasion

Wij adviseren u om uw stacaravan te verzekeren tegen alle belangrijke risico’s. Daarom bieden wij u de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen. Hoe u uw stacaravan verzekert, is geheel aan u. U heeft namelijk de keuze uit drie basisdekkingen: beperkt, uitgebreid of alle gevaren. Daarnaast is het mogelijk om uw inboedel of schade door brand, inbraak of storm mee te verzekeren. Hiermee zijn niet alleen uw spullen verzekerd maar ook uw kleding en kleine huisdieren. Onze medewerkers adviseren u graag over de verzekeringen.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links