Nieuwe stacaravan

Bent u op zoek naar een nieuwe stacaravan? Bij Bergjes Chalets & Stacaravans vind je het grootste aanbod aan stacaravans van geheel Europa. Bekende merken als Atlas, BK Bluebird, Willerby en Andes staan allemaal op ons enorme showterrein van 20.000m2. Wij kunnen tevens elke nieuwe stacaravan rechtstreeks importeren vanuit andere landen. Er is dus keuze genoeg om een nieuwe stacaravan uit te zoeken.

Nieuwe stacaravan

Goede bescherming voor uw nieuwe stacaravan

Het kopen van een nieuwe stacaravan wordt ook wel gezien als een investering in een tweede huis. U wilt dan natuurlijk dat uw waardevol bezit goed verzekerd is. Met de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen beschermd u uw nieuwe stacaravan tegen alle belangrijke risico’s.

Vind een nieuwe stacaravan op onze website

Op onze website staat ons gehele aanbod van nieuwe stacaravans. Hier kunt u de nieuwe stacaravans van alle merken vinden. Indien u een definitieve keuze heeft kunnen maken, kunt u uw gegevens achterlaten en nemen wij contact met u op. Tevens is het ook mogelijk om een nieuwe stacaravan te huren voor een bepaalde periode. Meer informatie hierover staat op onze website.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links