Van den Berg Chalet

Meer dan 45 jaar geleden werd De Bergjes opgericht door de van den Berg broers. Een van den Berg chalet staat voor kwaliteit en maatwerk. Graag lichten wij ons enorme aanbod, ruime ervaring en onze chaletfabriek toe.

Van den Berg Chalet aanbod

Vandaag de dag is van den Berg Chalet de grootste chalets en stacaravan aanbieder van Europa. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte chalets en stacaravans. Ook geven wij klanten advies en werken wij samen met veel recreatieparken. Daarnaast beschikt van den Berg Chalet over professionele transportmiddelen en alle de benodigde apparatuur voor het vervoeren en installeren van uw chalet of stacaravan. Tot slot krijgt u technische ondersteuning van ons ervaren personeel na aanschaf van uw recreatieverblijf.

45 jaar ervaring in Chalets

Peter van den Berg heeft als eerste de stacaravan geïntroduceerd in Nederland. Sindsdien heeft de familie van den Berg al meer dan 45 jaar ervaring en kennis op het gebied van chalets en stacaravans. Door de jaren heen heeft van den Berg Chalets goede contacten opgebouwd met toonaangevende spelers binnen de chalet branche. Daardoor kunnen wij grote merken rechtstreeks importeren, met scherpe prijzen als gevolg. Naast de verkoop bieden wij ook services aan zoals het transport en het stellen van uw chalet of stacaravan. Daardoor hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken.

van den Berg Chalet

Van den Berg Chaletfabriek

Bent u opzoek naar een chalet dat volledig is aangepast naar uw wensen en behoeften? Dan bent u bij van den Berg Chalets aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een eigen chaletfabriek. U kunt daarom zelf de afmetingen, indeling, afwerking, materialen en kleuren kiezen.
Onze vakmannen besteden veel zorg aan de bouw van uw chalet op maat. Dit begint met het uitgebreid bespreken van de mogelijkheden met onze ontwerpers. Vanuit een schets wordt er een 3D tekening gemaakt, waarin wij uiteraard ook rekening houden met de technische uitwerking.
Van den Berg Chalet gebruikt alleen de beste houtmaterialen en isoleert standaard de wanden. Ook het sanitair en de keuken wordt volledig naar uw smaak geplaatst.

Heeft u interesse in een van den Berg chalet of stacaravan? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms in Limburg of Zeeland.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links