Financiering stacaravan en chalet

Een aankoop van een chalet of stacaravan is een hele investering. Een perfecte uitkomst is het aanschaffen van een chalet of stacaravan door middel van een (gedeeltelijke) financiering. In samenwerking met onze partner Chaletdreams kunnen wij u een lening aanbieden tegenover een zeer scherpe rente. Onze medewerkers kunnen u voorzien van alle belangrijke informatie omtrent deze mogelijkheid.

Indien u kiest voor een (gedeeltelijke) financiering zal Chaletdreams nauwkeurig en professioneel te werk gaan door eventuele financiele risico’s te analyseren. Waarna ze in beeld worden gebracht door een specialistische adviseur en met u worden besproken. Hierdoor kunt u van Chaletdreams een goed en onderbouwd advies verwachten. Bij uw bezoek aan De Bergjes Chalets en Caravans kunnen onze medewerkers u in contact brengen met een van de Chaletdreams adviseurs. Vervolgens bekijkt u samen de mogelijkheid om een stacaravan of chalet te kopen op basis van een (gedeeltelijke) financiering.

Chaletdreams

Chaletdreams biedt u financiering tegen scherpe tarieven. U heeft zelf invloed op de vaststelling van het maandbedrag. Hierdoor bent u bij Chaletdreams geen nummer maar een klant. Tevens is het in sommige gevallen mogelijk tussentijds extra af te lossen, per maand op de hoogte worden houden van uw financiele stand van zaken en wordt er jaarlijks contact opgenomen om te toetsen of het afgenomen product nog aan uw wensen voldoet, of misschien bijgesteld moet worden.

Het kopen van een stacaravan als tweede huis is een flinke investering. Wellicht wilt u de betaling van deze stacaravan niet ineens doen, maar in gedeeltes. Op die manier kunt u al genieten van uw aankooop terwijl de betaling in termijnen wordt gedaan. Er is een scala aan financiële producten waarbij u de looptijd en maandelijkse betaling kunt bepalen. Om u hierin wegwijs te maken raden wij aan u goed te laten informeren door een adviseur. Samen bespreekt u de mogelijkheden en kunt u een bedrijf kiezen dat u helpt in de financiering van de stacaravan.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links