Tuinkantoor

Het wordt steeds drukker op de wegen en steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis te werken. Echter is vaak te weinig plek in huis om rustig en geconcentreerd te werken. Een ideale oplossing voor dit probleem is het tuinkantoor. Het tuinkantoor zorgt ervoor dat u extra ruimte creëert voor een werkplek zonder uw huisindeling aan te hoeven passen. Het voordeel van een tuinkantoor is dat u een aparte werkplek heeft. Zo heeft u geen last van het weer of verkeer en u hebt toch nog het idee dat u naar het werk gaat.

Niet zomaar een tuinhuis

Een tuinkantoor is maar op één aspect te vergelijken met een tuinhuis. Dit is natuurlijk dat de ruimte zich in de tuin bevindt. Verder is het een totaal verschillend object. Waar een tuinhuis vaak dienst doet als opslag, is een tuinkantoor een stukje eleganter. Het kantoor is voorzien van een mooie afwerking, veel licht inval, verwarming/airco en een mooie indeling. Uw tuinkantoor is meer dan een tuinhuis. Het is bij de Bergjes mogelijk om het tuinkantoor geheel naar eigen wens in te richten. Zo kunnen wij samen met u bekijken hoe u de indeling wilt, hoeveel lichtinval u wilt creëren of hoe de ingang geplaatst moet zijn en er uit dient te zien.

Een tuinkantoor; een goede investering

Het aankopen van een tuinkantoor kan gezien worden als een goede investering. U creëert een aparte ruimte waar u rustig uw werk kunt uitvoeren. Dit betekent automatisch dat er minder afleiding is dan wanneer u thuis werkt en u ongestoord door kunt werken. Daarnaast komt er op deze manier ook geen vermenging van zakelijke papieren en privé papieren. Al met al zal dit zorgen voor een hogere productiviteit. Wist u dat de tuinkantoor prijs ontzettend mee kan vallen? Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Comfortabele werkplek in uw tuin

U zult een rustige werkplek krijgen in uw eigen achtertuin. Natuurlijk moet het wel een comfortabele ruimte worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u lekker warm zit in de winter. Zelfs wanneer het buiten onder nul is, zult u het binnen aangenaam warm hebben. De reden hiervoor is dat wij alle tuinkantoren volledig geïsoleerd afleveren. De aanwezige verwarming zorgt ervoor dat uw werkruimte aangenaam warm blijft. Ook in de zomer is het regelen van de temperatuur geen enkel probleem. Waar de isolatie er in de winter voor zorgt dat de warmte in de ruimte blijft, houdt de isolatie in de zomer de warmte buiten het kantoor. Zo zit u altijd in een fijn binnenklimaat welke uitermate geschikt is voor uw werk.

Vergunningsvrij een tuinkantoor

Afhankelijk van de grootte van uw tuinkantoor kan er vaak vergunningsvrij gebouwd worden. Natuurlijk zitten hier wel regels aan verbonden. Zo dient het kantoor binnen 4 meter van het oorspronkelijke gebouw (woonhuis) niet hoger te zijn dan 5 meter. Staat het tuinkantoor verder dan

4 meter van het oorspronkelijke gebouw, dan dient het kantoor niet hoger te zijn dan 5 meter. Houd er in dat geval rekening mee dat er een schuin dak dient te komen vanaf de 3 meter. Deze helling mag niet meer zijn dan 55 graden. Wilt u meer weten over het vergunningsvrij bouwen van een tuinkantoor? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij geven u graag meer informatie over de vergunningen en regels.

Tuinkantoor

Een tuinkantoor kopen bij de Bergjes

Heeft u interesse gekregen in een tuinkantoor? Kom dan eens kijken in onze showroom. Hier kunnen wij samen met u kijken naar de perfecte oplossing voor uw werkruimte. Staat er niets tussen waar u direct voor valt? Geen probleem! Samen met onze ontwerpafdeling kunnen wij met u kijken naar de mogelijkheden om zo tot een ontwerp te komen welke perfect bij uw wensen aansluit. Zo heeft u inspraak op de materialen en afwerkingen en krijgt u een tuinkantoor op maat. Samen zorgen we voor een ideaal tuinkantoor waar u in alle rust kunt werken.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links