Stacaravan Friesland

Indien u op zoek bent naar een stacaravan in Friesland dan bent u bij De Bergjes op de juiste plaats. De Bergjes verzorgen namelijk een A tot Z service welke pas is afgerond wanneer wij uw stacaravan hebben geplaatst in Friesland waar u dat wilt. Door deze service is het geen vereiste dat de stacaravan te koop in Friesland is. Dit limiteert natuurlijk het aanbod en uw keuze onvermijdelijk. Daarentegen heeft De Bergjes het breedste assortiment stacaravans van Europa waarmee er voor ieder een ideale stacaravan kan worden gevonden.
 

Stacaravan Friesland

Aanbod stacaravans van De Bergjes

Bij De Bergjes heeft u de keuze uit luxe stacaravans, stacaravan occasions of normale standaard modellen. Bovendien kunt u door de vele opties en indelingsmogelijkheden uw toekomstige tweede huis geheel naar uw wensen laten aanpassen. Dit geldt zowel voor onze eigen modellen als voor de modellen van alle bekende topmerken in stacaravans. U kunt ons actuele aanbod ook meteen online bekijken.

Stacaravan te koop Friesland

Of u nu een nieuwe of tweedehandse stacaravan wilt, De Bergjes heeft een passende stacaravan te koop. Wij transporteren en plaatsen deze op de bestemming die u heeft uitgezocht door heel Europa. Vanzelfsprekend is het geen probleem om uw stacaravan in Friesland op locatie, compleet woonklaar, te leveren. Heeft u toch nog twijfels over waar u uw stacaravan wilt laten plaatsen? Geen probleem, onze adviseurs zijn u graag van dienst om de voor uw perfecte locatie mee te helpen vinden. Door meer dan 45 jaar ervaring heeft De Bergjes in heel Europa een netwerk bestaande uit de mooiste bestemmingen opgedaan, dit is inclusief bestemmingen in het noorden van Nederland.

Stacaravan kopen voor in Friesland

Wanneer u er zeker van bent dat u een stacaravan wilt kopen voor in Friesland bij De Bergjes dan kunt u ons assortiment zowel online als in persoon bezichtigen. Wij hebben namelijk verschillende vestigingen in Nederland en Duitsland waardoor wij altijd dicht bij u in de buurt zitten. Op een van onze showterreinen kunt u rustig rondkijken naar alle stacaravans en chalets. Daarnaast zijn er constant adviseurs aanwezig die al uw vragen kunnen beantwoorden of u anderzijds van dienst kunnen zijn. Mocht u nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links