Stacaravan Friesland

Friesland kent mooie plaatsen om een stacaravan te plaatsen. Bij de Bergjes weten wij precies waar u moet zijn om uw stacaravan in Friesland te plaatsen. Maar ook voor andere mooie plekken kunt u terecht in het noorden van het land, bijvoorbeeld met uw stacaravan in Flevoland of uw stacaravan in Overrijssel. Niet op zoek naar een standplaats maar alleen een stacaravan? De Bergjes heeft het grootste stacaravan aanbod van Europa met maar liefst 20.000m2 showterrein. Wij plaatsen uw stacaravan ook op de gewenste plaats stacaravan Friesland of wij plaatsen uw stacaravan door heel Europa.

Stacaravan Friesland

Stacaravan Friesland verzekeren

Het is vanzelfsprekend dat u niet het hele jaar in een stacaravan gaat wonen. Maar een stacaravan leent zich bij uitstek voor een tweede huis. Maar net als uw eigen huis dient u uw stacaravan goed te verzekeren. Bij de Bergjes werken wij samen met de Europeesche verzekeringen. Met de recreatiehuis verzekering bent u verzekerd tegen alle risico’s die u belangrijk vindt. Dus als uw stacaravan nu in Friesland staat of niet een goede verzekering is wel zo prettig.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links