Stacaravan Flevoland

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een stacaravan in Flevoland of bent u op zoek naar een stacaravan? De Bergjes beschikt over het grootste aanbod aan stacaravans van Europa. Wij hebben een showroom van maar liefst 20.000 m2 waar ons gehele aanbod aan stacaravans te bezichtigen is. Indien uw een geschikte stacaravan heeft gevonden die u in Flevoland wilt plaatsen, dan kan de Bergjes u hierbij helpen. Wij plaatsen namelijk stacaravans op de mooiste campings door heel Europa, dus ook op de camping in Flevoland.

Stacaravan Flevoland

Stacaravan in Flevoland huren

Wij verkopen niet alleen stacaravans, bij ons kunt u ook stacaravans huren. Zo kunt u bijvoorbeeld een stacaravan in Flevoland huren om vakantie te vieren of als tweede huis. Het huren van een stacaravan kan vanaf een periode van minimaal 3 maanden. Natuurlijk is het huren van een stacaravan voor een langere periode ook mogelijk. Onze huurcontracten zijn er voor periodes van 3 of 6 maanden of veelvouden hiervan. Het huren van een stacaravan begint bij de Bergjes bij een prijs van €275,-.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links