Stacaravan Noord Holland

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw stacaravan in Noord-Holland of zoekt u een stacaravan? De Bergjes heeft het grootste stacaravan aanbod van Europa. Met op maat advies zorgen wij altijd voor de beste keuze stacaravan. Eenmaal een stacaravan gekocht plaatsen wij deze door heel Nederland dus ook in Noord-Holland.

Stacaravan te koop Noord-Holland

Wanneer u een stacaravan wilt kopen in Noord-Holland kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag wat betreft de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring stellen wij een gericht advies voor u op waarin wij aan al uw wensen voldoen. U bepaalt zelf de indeling van uw stacaravan. Van een nieuw tot outlet model, kunststof kozijnen, dubbel glas of zelfs een luxe keuken. De mogelijkheden bij De Bergjes zijn eindeloos! Bij De Bergjes hebben we een groot assortiment met nieuwe stacaravans te koop, daarnaast hebben we ook een groot aanbod occasions. Ook dit assortiment kunt u natuurlijk op onze website bekijken.

Stacaravan kopen Noord-Holland

Luxe vindt u tegenwoordig ook in een stacaravan. Bij De Bergjes zorgen we er daarom ieder jaar weer voor om onze stacaravans te verbeteren, verfijnen en nog completer uit te rusten. Onze modellen zijn steeds vaker voorzien van standaard luxe opties zoals een afwasmachine, stijlvol meubilair en dubbel glas. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om extra opties toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een centrale verwarming of een luxe keuken met heteluchtoven erin. Om uw stacaravan geheel te laten voldoen aan uw wensen kunt u een keuze maken uit onze eindeloze mogelijkheden. Maak eens een afspraak en u zult aangenaam verrast worden over welke mogelijkheden De Bergjes te bieden heeft.

Stacaravan Noord Holland

Stacaravan Noord-Holland droomlocaties

De Bergjes is de grootste aanbieder van stacaravans in heel Europa. Wij plaatsen met plezier uw toekomstige stacaravan in heel Noord-Holland. Dankzij ons grote netwerk weten wij ieder plekje te vinden. Dus ook die ene droomlocatie in Noord-Holland. Met ons advies vindt u die standplaats die aan al uw wensen voldoet. Naast Noord-Holland kent Nederland meerdere mooie plekken, kijk ook eens op onze andere pagina’s stacaravan Limburg en stacaravan Zeeland.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

  • Gedurende de maand juni 2018: 10% korting op onze Occasions* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links