Stacaravan Duitsland

Bent u op zoek naar een stacaravan voor in Duitsland? De Bergjes heeft het grootste assortiment aan stacaravans in Europa. Daarnaast hebben De Bergjes verschillende vestigingen in zowel Nederland als Duitsland waardoor we overal eenvoudig bereikbaar zijn. U kunt ons aanbod stacaravans en chalets online bekijken, of u kunt ons assortiment op een van onze showterreinen bekijken. Ten slotte, wanneer u een stacaravan koopt bij De Bergjes dan transporteren en plaatsen wij uw tweede huis waar u dat dan ook wilt in Duitsland.

Stacaravan Duitsland – Ruime keuze

Bij De Bergjes kunt u kiezen uit alle soorten stacaravans. Of u op zoek bent naar een luxe stacaravan, een stacaravan occasion, een kunststoffen stacaravan of gewoon een ander standaard model dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we een ruime keuze uit stacaravan modellen uit een van onze eigen series. Desalniettemin hebben we ook een uitgebreide selectie stacaravans van andere bekende kwaliteitsmerken zoals [BK Bluebird, Carnaby, Willerby, Europa, Pemberton en Atlas]. Bovendien komen alle modellen stacaravans met een ampel scala aan opties. Hierdoor kunt u uw toekomstige stacaravan helemaal laten aanpassen naar uw eisen en smaak.

De Bergjes plaatst uw stacaravan

Heeft u al een staanplaats voor uw nieuwe stacaravan in Duitsland, of heeft u de perfecte plek in Duitsland op het oog? De Bergjes verzorgen het transport van uw stacaravan en plaatsen de stacaravan op de door u uitgezochte plek. Ook als u nog niet weet waar u uw tweede huis wilt laten plaatsen kunnen wij u helpen. De Bergjes heeft namelijk meer dan 45 jaar ervaring en door de jaren heen hebben we een groot netwerk gecreëerd met campings en standplaatsen door heel Duitsland en Europa. Onze adviseurs helpen u graag om uw stacaravan Duitsland zo snel mogelijk te plaatsen. Mocht u meer vragen hebben neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze locaties.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links