Stacaravan Overijssel

Stacaravan in Overijssel laten plaatsen? Bij de Bergjes koopt u zowel nieuwe als tweedehands stacaravans. Wij zorgen voor het vervoer en voor de plaatsing op de gewenste camping. De Bergjes heeft een groot aanbod aan stacaravans van bekende topmerken. In het aanbod vindt u elk soort formaat stacaravan. Ook kunnen alle stacaravans aangepast worden naar uw wensen. De uitbreidingsmogelijkheden zijn eindeloos.
 

 Stacaravan Overijssel

Stacaravan te koop Overijssel

Op ons grote showterrein van 20.000 m² in Heimbloem (Limburg) vindt u het gehele aanbod aan stacaravans. Hier kunnen onze adviseurs al uw vragen beantwoorden en advies geven bij het aanschaffen van een stacaravan. U kunt onze collectie stacaravans ook online bekijken. bij De Bergjes hebben we veel nieuwe stacaravans te koop in Overijssel. Maar u kunt bij ons ook veel tweedehands stacaravans kopen. Ook de tweedehands stacaravans zijn in uitstekende staat verkrijgbaar.

Genieten van een stacaravan in Overijssel

Bent u op zoek naar een vakantie stacaravan in Overijssel? Bij De Bergjes bent u aan het juiste adres als u een tweede huis zoekt waar u al uw vrije tijd kunt doorbrengen. Overijssel is de ideale provincie voor een stacaravan, u kunt hier veel uitstapjes maken en genieten van de natuur. Heeft u liever een stacaravan aan zee? Door ons grote netwerk hebben wij de mogelijkheid om op een groot aantal campings in Nederland te plaatsen. Zowel aan de kust als in het binnenland. Ook voor het plaatsen van stacaravans op andere plekken in Europa kunt u terecht bij De Bergjes.

Vraag een deskundige

Bij De Bergjes hebben we al jarenlange ervaring in de stacaravan en chaletbranche. Onze adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij de keuze van een stacaravan. Op ons showterrein in Heibloem kunt u terecht met al uw vragen en kunnen we u voorzien van advies. Wilt u een stacaravan kopen? Bezoek dan ons showterrein of bekijk het aanbod online.
 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links