Stacaravan

Op ons enorme showterrein van 20.000 m2 vindt u de grootste keuze van Europa in alle bekende topmerken stacaravans zoals Willerby, BK Bluebird, Europa, Carnaby, Atlas en Pemberton. Elk stacaravan merk kunnen we u  leveren.

Stacaravans zijn tegenwoordig zeer luxueus. Kunststof kozijnen en dubbel glas behoren nu gewoon tot de standaardmogelijkheden. Een fraai pannendak, los meubilair, centrale verwarming, een luxe keuken met heteluchtoven en afwasmachine is zomaar een greep uit het grote optiepakket.

Wij informeren u graag over de vele voordelen van elk merk en de indelingsmogelijkheden van elk model stacaravan. Om te genieten van het buitenleven hoeft u niets aan comfort in te leveren. Uw stacaravan is gewoonweg uw tweede huis. Alleen staat het straks op uw favoriete vakantiebestemming. Want wij plaatsen uw stacaravan door bijna heel Europa.

Stacaravan

Stacaravans huren of kopen

Wij verhuren stacaravans vanaf minimaal 3 maanden. Als u voor langere tijd uw tijdelijke woonruimte wilt huren hebben wij contracten van 6 maanden en 12 maanden of veelvouden daarvan. Als u een keuze heeft kunnen maken voor de geschikte stacaravan brengen wij hem naar de plaats van bestemming en halen de stacaravan ook weer op wanneer de huurtermein afgelopen is. Daarnaast  staat dat u bij ons het grootste aanbod ‘stacaravan te koop’ in Europa vindt. Wij gebruiken niet voor niets de slogan ‘de grootste keus’!

Voor meer informatie over deze service kunt u contact met ons opnemen.

Of kijk voor meer informatie over; stacaravan locaties of stacaravan kopen

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links