Stacaravans

Het grootste aanbod stacaravans van Europa vindt u bij De Bergjes. Onze showterrein van 20.000 m2 bevat verschillende stacaravans van bekende merken zoals: Atlas, ABI, BK Bluebird, Europa en Willerby. Naast het vaste assortiment nieuwe stacaravans bieden wij u ook een ruim aanbod stacaravan occasions. Ons aanbod verandert iedere week waardoor wij u de nieuwste stacaravans kunnen bieden. Bij ons vindt u een geschikte stacaravan voor ieder budget. Bekijk ons actuele aanbod op de website waar u naast foto’s ook informatie en specificaties over de alle stacaravans vindt. Liever een stacaravan bekijken in onze showroom? Geen probleem! U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Heibloem of Kamperland.

Luxe stacaravans

Onze stacaravans worden ieder jaar beter en luxer. De fabrikanten van onze stacaravans houden de wensen van de Nederlandse en Duitse markt nauwlettend in de gaten. Hierdoor worden onze luxe stacaravans verbeterd in onder andere materiaalgebruik en kleurstellingen.
Wat dacht u van dubbel glas, kunststof kozijnen, centrale verwarming, luxe keuken (met afwasmachine!) of misschien een inloopkast? U kunt het zo luxe maken als u maar wilt. Wij maken gebruik van topkwaliteit materialen. Door de luxe en solide constructie van een luxe stacaravan is er bijna geen onderscheid meer te maken tussen een chalet en een stacaravan. Laat u verrassen wat een stacaravan van De Bergjes u allemaal te bieden heeft. Bekijk het actuele aanbod op onze website.

Stacaravans

Stacaravan op uw favoriete bestemming

Een stacaravan op uw favoriete bestemming, wie wil dat nou niet? Ertussenuit wanneer het u uitkomt en heerlijk genieten in uw tweede huis in een levendige of juist rustige omgeving. Wij delen uw stacaravan naar uw wensen in en zorgen ervoor dat hij er op en top uitziet. Wij kunnen uw stacaravan binnen Nederland of in Europa op uw locatie plaatsen.

Heeft u nog geen idee waar u de houten stacaravan wilt gaan plaatsen? Dan kunnen wij u helpen met het vinden van de geschikte camping. Wij hebben namelijk door onze 45 jaar ervaring verschillende contacten met campings in heel Europa opgebouwd. Hierdoor kunnen onze adviseurs samen met u dé perfecte locatie vinden.

Stacaravan kopen

Een stacaravan kopen bij De Bergjes verzekert u van kwaliteit en zekerheid. Naast de basis stacaravans kunt u ook bij ons terecht voor houten stacaravans. Een stacaravan biedt u een tal van voordelen, u kunt ongelimiteerd uw vakantiebestemming bezoeken zonder de auto telkens vol te laden. U kunt namelijk uw spullen het hele jaar in uw stacaravan bewaren. Ook met slecht weer kunt u genieten in uw tweede huis. Alle faciliteiten zorgen ervoor dat u zich comfortabel zult gaan voelen op uw vakantiebestemming. U vindt informatie van iedere stacaravan op onze website. Heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren welke stacaravan het beste aansluit op uw wensen. Wij helpen u met het gehele traject van A tot Z, dus ook de plaatsing!

Stacaravan occasion

Liever een tweedehands stacaravan kopen? Ook dit kan bij De Bergjes. Op onze website en in onze showroom vindt u ons aanbod scherp geprijsde stacaravan occasions. Onze monteurs controleren iedere stacaravan op de belangrijkste aspecten zoals technische constructie, leidingen, cv ketel en de staat van de stacaravan. De interieurverzorgers maken zowel de binnen- als buitenkant van uw occasion stacaravan schoon. U koopt geen nieuwe stacaravan maar van uw tweedehands stacaravan kunt u een hele tijd van genieten.

Stacaravan merken

Bij De Bergjes heeft u de keuze uit veel verschillende soorten merken. Het vaste assortiment bestaat onder andere uit de merken: Berghome, BK Bluebird, Europa, Bergline, Atlas, Nordstar en Willerby. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Zo kunnen wij voor iedereen de geschikte stacaravan adviseren. Benieuwd naar ons aanbod nieuwe modellen stacaravans? Bekijk onze website of kom gerust eens langs in een van onze showrooms.

110 resultaten
  • 9
  • 18
  • 36
  • resultaten per pagina
desc

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links