Chalet Overijsel

Wilt u graag eens de mooiste plekjes van Overijssel ontdekken? Door onze jarenlange ervaring weten wij de beste een mooiste plekjes voor uw chalet in Overijssel. Bent u juist niet op zoek naar een standplaats maar naar een chalet om zelf naar Overijssel te gaan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken namelijk over het grootste aanbod aan zowel chalets als stacaravans van geheel Europa. Ons aanbod kunt u bekijken op ons grote showterrein van 20.000m2. Indien gewenst, kunnen wij uw chalet plaatsen in Overijssel.

Chalet Overijsel

De droomlocaties voor uw chalet in Overijssel

Heeft u uw ideale chalet gevonden en bent u nu op zoek naar de beste locatie in Overijssel? Dankzij onze jarenlange ervaring met vele campings en parken in Europa kunnen wij u helpen om de geschikte locatie te vinden, ook in Overijssel. Wij voorzien u graag van een advies op maat, waardoor u lekker kunt gaan genieten in Overijssel.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links