Chalet Groningen

De Bergjes Chalets & Caravans heeft inmiddels al jarenlang ervaring met de mooiste en beste campings en parken in geheel Europa. Wij weten dus ook de mooiste plekken voor uw het plaatsen van uw chalet in Groningen. Wij kunnen u tevens helpen bij uw zoektocht voor een geschikte chalet. Wij beschikken over een showterrein van 20.000m2 waar u ons aanbod aan chalets en stacaravans kunt bekijken. Wanneer u op zoek bent naar een chalet om naar Groningen op vakantie te gaan, is een bezoekje aan ons showterrein zeker de moeite waard.

Chalet Groningen

Verzeker uw chalet in Groningen

Het is belangrijk om uw chalet in Groningen goed te verzekeren. Zeker in het geval dat u niet in de buurt van Groningen woont en de chalet meerdere malen per jaar onbewoonbaar is. Dan wilt u toch de garantie hebben dat uw chalet altijd beschermd is. Wij hebben goede ervaringen met Europeesche Verzekeringen. Zij hebben een speciale verzekering om uw chalet te beschermen tegen alle risico’s die kunnen voorkomen.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links