Chalet Limburg

Wilt u graag eens genieten van de Limburgse gezelligheid? Kies eens voor een vakantie in een chalet in Limburg. U kunt met uw eigen chalet naar Limburg reizen en kiezen voor een standplaats op een van de vele campings of parken die Limburg rijk is. Maar u kunt ook een chalet huren die al op een van de campings of park in Limburg staat. Wij hebben goede contacten met vele campings en recreatieparken in Limburg waardoor we u altijd een advies kunnen geven.

Chalet Limburg

Chalet showroom Limburg

Bent u niet op zoek naar een standplaats maar wilt u graag een chalet kopen in Limburg? De hoofdvestiging van de Bergjes is gevestigd in het Limburgse Heibloem. Hier beschikken wij over een showroom van maar liefst 20.000m2 waar u het grootste aanbod aan chalets van Europa kunt bezichtigen. Wij voorzien u graag van een advies op maat. Naast het kopen van een chalet in Limburg kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een chalet. Wij hebben sinds kort ook een locatie in Zeeland, waar u terecht kunt voor stacaravans en chalets in Zeeland.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

  • Gedurende de maand juni 2018: 10% korting op onze Occasions* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*
sluiten

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links