Chalet Flevoland

De geschikte locatie vinden voor uw chalet in Flevoland? De Bergjes helpt u hier graag bij. Wij helpen u niet alleen om de geschikte locatie te vinden, wij beschikken ook over het grootste aanbod aan chalets en stacaravans van Europa. Op ons showterrein van maar liefst 20.000 m2 is ons gehele aanbod chalets en stacaravans te zien. Als uw geschikte chalet hier tussen staat, kunnen wij u helpen met het vinden van een geschikte plaats voor uw chalet in Flevoland. Wij hebben contacten met de beste en mooiste campings en parken in geheel Europa, dus ook in Nederland en Utrecht.

Chalet Flevoland

Chalet huren in Flevoland

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een chalet, u kunt ook een chalet huren. U kunt een chalet in Flevoland huren voor een langere vakantie of u kunt de chalet gebruiken als tweede huis. De huur van een chalet start vanaf een minimale periode van 3 maanden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de chalet voor een langere periode te huren. De huurprijs voor een chalet start bij €275,-.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links