Chalet Drenthe

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw chalet in Drenthe? De Bergjes Chalets & Caravans helpt u graag met het vinden van de juiste locatie voor uw chalet in Drenthe. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aan de hand van uw wensen de juiste locatie aanbevelen. De Bergjes kan elke gewenste chalet plaatsen op een door u gekozen locatie in Drenthe.

Chalet Drenthe

Chalet kopen Drenthe

Maak kennis met de oneindige mogelijkheden van een chalet in Drenthe. Wordt eigenaar van een uniek chalet, welke niet onder doet voor een 5-sterren hotel. Elk van onze chalets zijn voorzien van een eigentijdse inrichting en hebben hun eigen specifieke kenmerken en details. Niet alleen de binnenkant maar ook de vormgeving van de buitenkant heeft de nodige aandacht gekregen. De indeling kan per chalet verschillen, echter is elke chalet voorzien van een ruime keuken, een gezellige woonkamer, minimaal één slaapkamer en een badkamer. Een chalet van De Bergjes is onderhoudsarm, er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit materialen en onderdelen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de levensduur van uw chalet. Wanneer u een chalet in Drenthe bij De Bergjes koopt kunt u net even wat extra verwachten.

Geniet van uw Chalet in Drenthe

Lekker ontspannen wanneer u op vakantie bent in Drenthe? De Bergjes maakt dit voor u mogelijk! Uw chalet in Drenthe zorgt ervoor dat u optimaal kan genieten. Uitgeslapen wakker worden met een heerlijk ontbijtje op uw eigen veranda in de ochtendzon, wie wil dat nu niet? Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien en geven u de ruimte om te genieten van een comfortabele vakantie.

Chalet te koop Drenthe

Wanneer u een chalet voor in Drenthe wilt kopen kan dat bij een van onze showterreinen. Onze showterreinen, net als onze hoofdvestiging, zijn te vinden in het Limburgse Heibloem. Op deze showterreinen kunt u zonder afspraak de grootste voorraad chalets vinden, zowel nieuwe als occasions. De hoofdvestiging is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens is onze fabriek voor chaletbouw hier gevestigd. Ook hieraan kan een bezoek gebracht worden, hiervoor dient u wel een afspraak te maken. Onze tweede vestiging in Kamperland heeft echter variabele openingstijden. Kijkt u ook eens op onze website voor een chalet in Zeeland.
 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

De Bergjes Heibloem (25 min. vanaf Eindhoven) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland (Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: 0475 - 49 50 79 | Fax: 0475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links